Haberler

Balık Adamlar Kayıp Emlakçı Kadının Cep Telefonunu Bulmak İçin İznik Gölünü Taradı

Bursa’da kayıp emlakçı kadının cesedi ve cep telefonu bütün aramalara rağmen bulunamadı.

Bursa'da kayıp emlakçı kadının cesedi ve cep telefonu bütün aramalara rağmen bulunamadı.

Yenişehir ilçesinde 6 Haziran günü kaybolan ve 16 HU 55 plakalı cipi İznik gölü kıyısında terk edilmiş halde bulunan emlakçı 51 yaşındaki Sadiye Şensözlü'nün cesedi halen bulunamazken, katil zanlısı olarak gözaltına alınan İ.E. Şensözlü'nün göle attığını söylediği cep telefonu bugün Yalova Sualtı Polisi'nden oluşan 4 kişilik balık adam ekibi tarafından Göllüce köyü Büyükburun mevkiinde arandı.

Sualtı Polisi, kayıp kadın ile cep telefonuyla en son konuştuğu ileri sürülen İ.E.'nin gösterdiği yeri taradı, ancak herhangi bir şey bulamadı. Balık adamlar, telefonu metal detektörü ile aradı. Ancak, bu alanda ters akıntının çok fazla olduğu görüldü.

Dalgıç ekibi, telefonun atıldığı iddia edilen bölge de sekiz, dokuz yüz metre karelik alanı taradı. Yaklaşık 1 saat boyunca dip taraması yapan ekip, delil olarak gösterilen Şensözlü'nün cep telefonuna ulaşamadı. Balık adamlar daha sonra aramayı sonlandırdı.

AYI İNİNE GÖTÜRMÜŞ OLABİLİR

Öte yandan İ.E'nin Şensözlü'yü silahla başından vurup cesedini Orhangazi'nin Bayırköy mevkiindeki dere yatağına attığını söylemesi üzerine ceset orada da aranmış, fakat bulunamamıştı. Ormanlık alandaki cesedi bir ayının alıp inine götürme ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Çakal veya başka bir yırtıcı hayvanın avını olduğu yerde parçaladığı, yalnızca ayıların avlarını inlerine taşıdığı biliniyor.

KIZI: "BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR"

Öldürülen emlakçı kadının kızı Özlem Yıldız, "Basında çıkan haberlerde çok fazla bilgi kirliliği var. Annemle o adam arasında hiç bir zaman bir ilişki olmadı. 4 yıldır arkadaş oldukları doğru, fakat çok sık bir araya gelmezlerdi. Kendisinden silah istediği falan da yok. Zanlı İ.E, silahı gösterirken yanlışlıkla ateş aldığını ve vurulduğunu söylemiş. Bir silah nasıl olur da gösterilirken bir insanı başından vurur. Bence bu olayda sadece bir kişi yok. Birkaç kişi var. Bir kişi tarafından işlenmiş bir cinayet değil. Ben böyle düşünüyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Yalova İznik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title