Haberler

Balayından Eşinin Cenazesiyle Döndü

Güncelleme:

Bartın İnkum'da eşiyle balayı tatili yaparken denizde dalgalara kapılan 21 yaşındaki Fatma Sarıışık, yoğun bakımda 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Bartın İnkum'da eşiyle balayı tatili yaparken denizde dalgalara kapılan ve ekipler tarafından kurtarılan 21 yaşındaki Fatma Sarıışık, yoğun bakımda 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Eşinin cenazesiyle Bartın'dan ayrılan 24 yaşındaki Emre Sarıışık, büyük üzüntü yaşadı.

DALGALARA KAPILDI, SUDA KAYBOLDU

Geçen 22 Haziran'da Ankara'da evlenen Fatma ve Emre Sarıışık çifti, balayı için Bartın'ın tatil beldesi İnkum'a geldi. Geçen cuma günü Fatma ve Emre Sarıışık çifti, denizde yüzerken dalgalara kapıldı. Kayalıklara sürüklenen Emre Sarıışık kurtulurken, eşi suda kayboldu. Kıyıda devriye gezen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekibi tarafından kısa sürede sudan çıkarılan Fatma Sarıışık, Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedaviye alınan Fatma Sarışık, bugün yaşamını yitirdi.

EŞİNİN ÖLÜMÜYLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kimyager Emre Sarıışık, eşinin ölüm haberiyle hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Parmağındaki yüzüğü hayatı boyunca çıkarmayacağını belirten Emre Sarıışık, "Eşim lisede bir kompozisyon yarışmasında Türkiye birincisi olmuştu. Bana hep, 'Eğer bir gün ben ölürsem cenaze ilanım 81 ilde yapılsın' derdi. Şimdi o aklıma geldi. Gerçektende de ölümünü herkes duydu" dedi.

ANKARA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Emre Sarıışık, daha sonra yakınlarıyla eşinin cenazesini morgdan alarak cenaze aracına taşıdı. Fatma Sarıışık'ın cenazesinin Ankara Etimesgut'ta toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

.:

TURBANLI BIR BAYANIN DENIZDE NE İŞİ OLR ANLAMIS DEGILIM KAPALISIN DENIZDE NIYE ACILIYON EE ACILIRSANDA SONU BOYLE OLUR RAMAZAN AYINDA GIDILIRMI DENIZE

7
55
yanıtYanıtla
MaiMavi600@mynet.com:

Saçma sapan yorum yapmada halk olarak üzerimize yok!!!! Gencecik bir insan hayatını kaybetmiş yapılan yoruma bak...

yanıt0
yanıt0
bbbbfernandeslider@hotmail.com:

niye türbanla denize girilmez mi. ben kapalıykende girmiştim denize doktor tavsiyesi üzerine. ne ayak peki bu. nerden gördün denizde açıldığını la

yanıt0
yanıt0
33Adınız Yazın:

ALLAHIN SOPASI YOK RAMAZAN AYINDA DENIZE GIDERLERSE SONUC BU OLUR....OKADAR GUZEL YYERLER VARKEN DENIZDE ISINIZ NEYDI

6
48
yanıtYanıtla
ALİkardelen_ss_06@hotmail.com:

cahil okuman yokmu senin 22 sinde evlenip balayına gidiyorlar ramazan 28 inde başlıyor özürlü...hem sanane istedikleri zaman gidebilirler derdi seni mi gerdi...

yanıt0
yanıt0
cccccfernandeslider@hotmail.com:

niye ramazan ayında denize gidilmez diye bir kanun yada ayet mı var yoksa ramzan ayında gitmek caiz değilmi. illa denize giden açılıp saçılıp mı gidecek. ne saçma yorumlar var. Allah ın sopası yok derken ne alaka şimdi bu yorum. sanki hırsızlık yapmıs yada suç işlemiş gibi konusuyosun anlaşılan sen balayını yaşayamamışın hemde denize gitmemişin ondan boyle dıyosun

yanıt0
yanıt0
...Adınız Yazın:

Allahüteala insanların yaptığı hatadan dolayı cezalandırsaydı dünyada insan diye bir varlık kalmazdı. Nedense kendimize bakmayıp karşı insanları yargılamada üzerimize yok. Bu vefat eden kardeşimizin arkasından fetva verecek kadar küstah olan bu kişiler siz hala hayatta olduğunuza göre anlaşılan hayatınız boyunca hiç hata işlememiş insanlarsınız.

36
0
yanıtYanıtla
Nuray COŞGUN:

olayı başından beri biliyorum ramazandan önceydi buralara sırf yorum yapmak için yazmayın 21 yaşında hayatın baharında gencecik bi kız ölmüş siz hala yok kapalının denizde ne işi var yok ramazanda oldu sizinde başınıza böyle bi olay gelse emin olun böyle düşünmezsiniz.Allaha havale ediyorum sizi

26
0
yanıtYanıtla
kara mehmet:

mal mal yorum yapmayın 6gün önce yazıyo 6gün önce ramazanmıydı .

12
4
yanıtYanıtla
cumartesı ramazandı........@hotmail.com:

evet ramazandıcumartesı ramazandı herkes oructu olay pazar gunu oluyor nasıl muslumansın be

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title