Haberler

Bal-Kes, Fenerbahçe'yi Yenip Tarih Yazmak İstiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'yi konuk edecek Balıkesirspor, hem haftalardır süren galibiyet hasretine son vermeyi hem de güçlü rakibi karşısında tarih yazmayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'de, 38 yıl sonra yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Balıkesirspor, hem haftalardır süren galibiyet hasretine son vermeyi hem de güçlü rakibi karşısında tarih yazmayı hedefliyor.

Kırmızı-beyazlılar, 39 yıl sonra yükseldiği ligde kötü günler geçiriyor.

Bu sezon şimdiye kadar tek galibiyetini sahasında Galatasaray karşısında 2-0'lık skorla alan "Bal-Kes", topladığı 5 puanla son sırada bulunuyor.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Fenerbahçe'yi yarın Atatürk Stadı'nda konuk edecek Balıkesirspor, rakibiyle ligde daha önce 1975-1976 sezonunda mücadele etti. Kırmızı-beyazlılar, o sezon deplasmanda 3-0 yenildiği Fenerbahçe ile sahasında golsüz berabere kaldı.

Balıkesir ekibi yarın hem haftalardır süren galibiyet hasretine son verme hem de sarı-lacivertlileri tarihinde ilk kez mağlup etme hedefiyle sahaya çıkacak.

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bugüne kadar istediklerini gerçekleştiremediklerini ve planlamadıkları bir sırada bulunduklarını söyledi.

Çıkış yakalamak istedikleri için Fenerbahçe maçının öneminin çok büyük olduğunu vurgulayan Aktürk, "Zor bir maç olacak. Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle inşallah iyi bir netice alacağız. Balıkesirspor, bugüne kadar hep zoru başarmıştır. Önümüzdeki hafta en fazla konuşulan takım olabiliriz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Balıkesirspor Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

xyz:

Zaten FB. ye gelince ölüsü dirisi ap alıp doping yapmış gibi canlanıyor. . . . . . . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title