Haberler

Bakkal, Ekmek Poşeti Tartışmasında Müşteriyi Öldürdü

Güncelleme:

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde Şenol Ünaldı, kızının aldığı ekmeği poşete koymadığı için tartıştığı bakkal İsmail Ş. tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürüldü.

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde 45 yaşındaki Şenol Ünaldı, kızının aldığı ekmeği poşete koymadığı için tartıştığı bakkal 35 yaşındaki İsmail Ş. tarafından göğsünden bıçaklandı. Ağır yaralala Ünaldı, kaldırıldığı hastanede öldü.

ÖNCE EŞİ DAHA SONRA KENDİSİ BAKKALLA TARTIŞTI

Olay saat 10.30 sıralarında İstasyon Caddesi Aydın Sokak içerisinde bulunan bakkalda meydana geldi. Tarım işçisi 3 çocuk babası 45 yaşındaki Şenol Ünaldı'nın kızı 9 yaşındaki A., ekmek almak için evlerinin yanındaki bakkala gitti. Biraz sonra kızının ekmekleri kucağında getirdiğini gören anne, ekmekleri poşete koymadığı için bakkal İsmail Ş.'nin yanına gitti. Eşi ile bakkalın tartıştığıın duyan Şenol Ünaldı da dükkana gitti.

EKMEK BIÇAĞINI GÖĞSÜNE SAPLADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail Ş., ekmek bıçağı ile Şenol Ünaldı'yı göğsünden yaraladı. Kalbinin altından bıçaklanarak ağır yaralanan Ünaldı Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şenol Ünaldı, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Bakkal İsmail Ş., polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (148)

ferdi sumobilWeb@haberler.com:

Kahrolsun akp ..tum bunlar tayyip ve akp yuzunden oluyor millet açlıçtan kavga ediyor...

18
35
yanıtYanıtla
İzmirli:

Aldığı sakız için poşet isteyip sonrada o poseti kapının önündeki çöp kutusuna atan müşteriler var. Ölüm çok ağır olmuş ama küçük esnafı düşünen kimse yok.

18
25
yanıtYanıtla
abcmobilWeb@haberler.com:

Bakkali ASIN gitsin

30
7
yanıtYanıtla
evliya çelebi der ki:

Afyonun kaymağı;Konyanın ise manyağı meşhurdur.

24
9
yanıtYanıtla
fatmanurmobilWeb@haberler.com:

Kızkardeşlerime sesleniyorum.Allah rızası için tırı vırı her şeyi eşinize.babanıza.abinize.kardeşinize yetiştirip.onları doldurmayın.Ufak.tefek her şey anlatılıp insanları bunaltmayın.Siz yapıcı olun.Sonra yine biz üzülüyoruz.Geçiştirin.uzatmayın.basitleştirin.yatıştırın.Onların damarına basınca hemen düşüyor erkekler ortalığa.Yapmayın.Sağlıkla kalın.

30
2
yanıtYanıtla
allah islah eylesinmobilWeb@haberler.com:

Nasıl bir toplum olduk ya... hoşgörü yok saygı yok sevgi yok rabbim bizi islah etsin. . Bu kadar mi ucuz yaşam

28
2
yanıtYanıtla
benmobilWeb@haberler.com:

peki hic dusundunumu bakkal kimdir vardigini alamayan. aldigini odeyemeyen. yabancilar yiyor pastanin en buyuk dilimini. migros kipa bim say say bitmez. kac bakkal kaldi cevremizde. kim yapti bunu boyle dusunun

18
12
yanıtYanıtla
vebal:

Konyalılar çok cahil insanlar acilen 112 ekibi Konya''ya sefer düzenlemeli eğitim tedavisi görmeli. ben Konya Beyşehir''de okudum 2 yıl canımı zor kurtardım. yontma taş devrindeki insanlar daha medenîlerdir. karnını öğrenci sayesinde doyururlar ama Öğrenciye kiralık ev vermezler . allah bildiği gibi yapsın. konyalı yağmurlu havada su istesin vermem

21
9
yanıtYanıtla
türkiye:

neoluyor bize kardeşlerim bune saçmalıktır

28
1
yanıtYanıtla
AMobil-IOS:

Boyle bir ulkede gelde yasa bes kurusluk poset icin cana kiyan bes kurus kadar beyni olmayan insan kiliklilarin yasadigi ulkede yasiyoruz

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title