Haberler

Bakış, Aile ve Çift Danışmanlığı Sertifika Programı Kayıtları başladı…

ilandır
Güncelleme:

Bakış Psikoterapi ve Eğitim Akademisinin düzenlediği Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı yeni dönem "Aile ve Çift Danışmanlığı Sertifika Programı Kayıtları" başladı…

Aile Danışma Merkezi açmak veya bu merkezlerde çalışma yetkisi elde etmek için aile danışmanı olmak isteyen psikoterapist, psikiatrist, psikolojik danışman, psikolog, sosyal hizmet uzmanlı, , tıp bölümü mezunlarına yönelik hazrlanmış bu Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı bu eğitimi almak için başvurular 15 Aralık'ta son bulucak.

Bu eğitimde mesleki yetkinlik anlamında Temel Aile Danışmanlığı/Terapisi alanında yaklaşımları ve temel becerileri öğrenerek uygulamalarda yoğun deneyim kazanılır. Aile Danışmanlığı Merkezi açma ve/veya bu merkezlerde çalışma yetkisi elde ediliyor.

DR NEVİN DÖLEK & UZM.PSİK. DAN. NEYLAN ÖZDEMİR tarafından verilecek bu eğitimlerde, bilgi aktarımı, rol canlandırma, oyunlar, terapötik kartların kullanımı, sanatsal ifadeler, öğrenci sunumları , süpervizyonlar şeklinde sürdürülür. Eğitimin bir bölümü yaşantısal deneyimleri içeriyor.

BAKIŞ Avrupa Aile Terapisi Derneği'nin –(EFTA) eğitim enstitüsü bölümü üyesidir (EFTA-TIC) Katılımcılar EFTA standartlarında eğitime devam ederek Avrupa Aile Terapisi Eğitim standartları için gerekli saatleri tamamlayabilirler.


Konuyla ilgili daha fazla bilgi için:


infobakis@bakis-bakis.com / (0212) 327 2900

Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

title