Haberler

Bakanlık Açıkladı! Hangi Branşa Kaç Öğretmen Atanacak

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı, 15 Eylül'de atamaları gerçekleşecek öğretmen adaylarının merakla beklediği 37 bin öğretmen atama kadrosunun branş dağılımını yayımladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; 37 bin öğretmen kadrosuna atama için 4-10 Eylül'de başvuru alacak, 15 Eylül'de atamaları gerçekleştirecek.

EN ÇOK KONTENJAN SINIF ÖĞRETMENLİĞİNE

Sınıf öğretmenliği en fazla kontenjan ayrılan bölüm oldu. Sınıf öğretmenliğine 4 bin 189 kontenjan ayrıldı. Sınıf öğretmenliğini din kültürü öğretmenliği takip etti. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliğine de 3 bin 819 kontenjan ayrıldı.

TAKVİM NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın daha önce 7 Eylül olarak açıkladığı öğretmen atamaları, eğitim ve öğretim takviminde yapılan değişiklikler nedeniyle ertelenmişti.

İşte bakanlık tarafından yayınlanan atama listesi;

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (122)

Bingöllü 2Mobil-ANDROID:

sanki eğitim fakülteleri bitmiş birde formasyon alanlara öğretmenlik veriliyor hadi onu yaptın sonra gelip eşitlikten bahsediyorsunuz. geçen yıl 53 alan PDR ci ataniyor bu sene 75 alan dahi giremiyor bu mu adalet anlayisiniz din öğretmenlerinden nefret eder hale geldik bir okullarda kutuplastirma yapmadığınız kalmıştı lanet herifler

7
54
yanıtYanıtla
edirne:

kürtler bu ülke evladi olmak istemiyor , türk düsmani, devlet düsmani size ne ögretmenlikten , yirtik dondan cikar gibi her yerden cikiyorsunuz soytarilar. pkk egitir sizi. cahillik hainlik para etseydi kürtler sayesinde dünyanin en zengin ülkesi olurduk.

6
52
yanıtYanıtla
siirt:

Kürdler devletini kurup atanamayan Öğretmenlerini atasınlar bu türk devleti Kürdlere karşı kin nefret kusuyor

33
5
yanıtYanıtla
ingilizce öğretmeni:

Herkesin derdi ingilizce olmuş arkadaş gitsen baksan ingilizce seviyesi aylavyu dan ibaret olan insanlar bunlar bakın günümüz dünyasında ekmek su gibi ihtiyaç bu dil artık sıradan is yerleri bile ingilizce bilen eleman arıyor turizm sektörünü saymıyorum bile ve hala türkiyeye 18 bin ingilizce öğretmen açığı var bu açık kapatılmalı haset etmek yerine ingilizce öğrenin ummadığıniz bi anda lazım olur

32
4
yanıtYanıtla
TÜRK İNGILIZ KARDEŞLIGI:

İngilizce 3.954 kontenjan şuan kadrolu da en az 40-50 bin civarı var. Peki ismimden dahi korktuğunuz Kürtçe 13 (kurmanci ve zazaki lehceleri) geçen sene 27 civari atama ile toplam 40 ögretmen ...ingilizce 40000 , kürtçe 40 .biri kardeşlikten mi bahsetti?!!!!

13
23
yanıtYanıtla
KÜRTÇE:

Bi xeml û rewş e.................................. Şîrîn û xweş e ...................................... Zimanê Kurdî....................................... Diller Allah ın ayetlerindendir.Dilleri inkar edende şeytanın yolundadir.

27
8
yanıtYanıtla
edirne:

kürtleri ögretmenlikten men edin , cocuklarimiz terörist yetismesin

20
12
yanıtYanıtla
Anonim:

Din kültürü ders saatleri 2 derstir ortalama bu kadar din öğretmenine ne gerek var

23
6
yanıtYanıtla
katil akp:

Dindar değilim.parelelinde yamuguda sevmem.burda bildiğim tek şey kaçak saraydaki tek adam olmak için her yola başvuracak. Oy hırsızlığı dahil

11
14
yanıtYanıtla
hanife:

Sadece eğitim değil tüm mezunlar adına soruyorum: Madem devlete atamayacaksınız, özel sektörde de bir ülkenin nitelikli eleman ihtiyacı bellidir, neden her ilde üniversite yaptınız? Şişirme üniversiteler, şişirme bölümlerle ne olacak? Koca bir işsizler ordusu.

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title