Haberler

Bakanı Kılıç, Kenan Sofuoğlu'nu Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası’nın İspanya’daki Aragon Pisti’nde düzenlenen 3. ayağını kazanan Kenan Sofuoğlu için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası'nın İspanya'daki Aragon Pisti'nde düzenlenen 3. ayağını kazanan Kenan Sofuoğlu için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kılıç, mesajında, "Motosiklet sporunda ülkemizin adını en ön sırada duyuran kardeşimiz Kenan Sofuoğlu bugün elde ettiği birincilikle kendini bir kez daha ispatlamış, bu sayede ülkemizin kazandığı marka değerini artırmıştır. Kendisini örnek alan binlerce genç motosikletçi kardeşlerine başarılarıyla yol gösteren Sofuoğlu'na spor kariyerinde başarılarının devamını diler ve adını hep ilk sırada görmeyi temenni ederim. Şahsım ve milletim adına kendisini tebrik ederim" ifadelerine yer verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akif Çağatay Kılıç Kenan Sofuoğlu İspanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title