Haberler

Bakan Zeybekci: "Denizli Türkiye'de Parmakla Gösterilen, Avrupa'nın Bile Özendiği Bir Şehir Oldu" -...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'nin Türkiye'de parmakla gösterilen, Avrupa'nın bile özendiği bir şehir olduğunu ifade ederek, "Bütün bunlara sebep olan, bizi cesaretlendiren bir tek kişi vardı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'nin Türkiye'de parmakla gösterilen, Avrupa'nın bile özendiği bir şehir olduğunu ifade ederek, "Bütün bunlara sebep olan, bizi cesaretlendiren bir tek kişi vardı. O kim? Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun." dedi.

Zeybekci, 15 Temmuz Delikçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın Denizli'ye resmi olarak 25. gelişi olduğunu belirterek, bu ziyaretlerin Denizli'ye verdiği önemin göstergesi olduğunu söyledi.

Erdoğan'ın 13 sene önce, 20 Mart 2004 yılında yine Denizli'de olduğunu hatırlatan Bakan Zeybekci, o gün "Denizli vizyon şehir olsun" dediğini aktararak, "Denizlimiz'i Türkiye'nin parmakla gösterilen bir şehri yaptık." ifadesini kullandı.

Zeybekci, Erdoğan'ın o ziyaretinde Denizli'nin hak ettiğini alacağını söylediğine dikkati çekerek, Denizli'nin hak ettiğini aldığını ve vizyon şehri olduğunu vurguladı. Denizli'nin Türkiye'de parmakla gösterilen, Avrupa'nın bile özendiği bir şehir olduğunun altını çizen Zeybekci, "Bütün bunlara sebep olan, bizi cesaretlendiren bir tek kişi vardı. O kim? Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun. Ne zaman Denizlimiz için kapısını çaldığımızda bizi hiç boş çevirmedi." diye konuştu.

Erdoğan'ın 20 Mart 2004 günü, bir ekonomi şehri olan Denizli ile buluşmasında faizlerin düşeceğini söylediğini, 2013 yılının Mayıs'ında faizlerin yüzde 4,6'ya indiği anlatan Zeybekci, şöyle devam etti:

"Bir zamanlar el açan, IMF'den gelen memurların yönettiği bir Türkiye vardı. Bugün Türkiye'yi IMF'den, Dünya Bankasından kim kurtardı? Türkiye'yi dünyanın 16, Avrupanın 6. büyük ekonomisi kim yaptı? Milli gelirimizi 3 bin 500 dolardan 11 bin dolara kim çıkardı. Ülkemizin gelirini kim artırdı? Türkiye'yi dünyanın ilk 10, Avrupanın ilk 3 büyük ekonomisi olması 16 Nisan'da ne diyoruz? Bu milletin kanı emilmesi için ne diyoruz? Dünya Bankasından, IMF'den Türkiye'ye ekonomi bakanı gönderilmemesi için 16 Nisan'da ne diyoruz? Kimsenin yan gözle bakmaya cesaret edemeyeceği bir Türkiye için 16 Nisan'da ne diyoruz? Denizli'nin bundan sonra da siyasetin lider şehri olmaya devam etmesi için ne diyoruz?"

Alandaki vatandaşlar Bakan Zeybekci'ye "Recep Tayyip Erdoğan", "evet" diyerek cevap verdi.

Nihat Zeybekci, konuşmasının sonunda alandakilerle Necip Fazıl Kısakürek'in "Zindandan Mehmede Mektubu" şiirini okudu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Denizli Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title