Haberler

Bakan Zeybekci'den Teröre Tepki

Denizli’de partisinin belediye başkanları değerlendirme toplantısına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, teröre karşı herkesin tek ses çıkarması gerektiğini söyledi.

Denizli'de partisinin belediye başkanları değerlendirme toplantısına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, teröre karşı herkesin tek ses çıkarması gerektiğini söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, Şişli'de yaşanan olayların bir dönem İSKİ'de yaşanan olayın yüz katı olduğunu söyledi.

AK Parti'nin Denizli'de düzenlediği 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı', Pamukkale Collasae Otel'de yapıldı. Toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Denizli milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak ve Mehmet Yüksel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Afyonkarahisar, Aydın, Burdur, Denizli, İzmir, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin belediye başkanları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, ilk olarak belediye başkanları konuşarak bilgi verdi. Daha sonra bir konuşma yapan Ekonomi Bakanı Zeybekci, sözlerine yaşanan terör olaylarını kınayarak başladı. Bakan Zeybekci, "Tüm terör saldırılarını kınıyoruz ve lanetliyoruz. Sultanahmet'teki olayın ardından o canlı bombanın arkasındaki güçlerin kim olduğuna baktığımız zaman birlik ve beraberliğimizi bozmamamız gerektiğini anlıyoruz. Birbirimize kenetlenmemizle dünyanın neresinde olursa olsun Bosna'dan Fransa'ya, Türkiye'den diğer yerlere herhangi bir terör olayına tek bir anlayışla yaklaşmamız gerekir. Bir olaya acaba diyerek yaklaştığımızda işte orada açık veririz. Orada gedik açıldı demektir. Bundan sonra terör beslenmeye, kan akıtmaya devam eder. Terör artık şekil değiştirdi. Terör artık dünyanın en büyük ticaret organizasyonlarını elinde tutar hale geldi. Artık taşeron kullanıyorlar. Bunlara katil demek gerekir" ifadelerini kullandı.

"ŞİŞLİ'DE ÇOK BÜYÜK BİR İMAR RANTI VAR"

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ise, Şişli Belediyesi'nde yaşananlara değinerek, "Şişli skandalı zamanında yaşanan İSKİ skandalının yüz katıdır. Orada imar rantı yoktu. Şişli'de çok büyük bir imar rantı var. Siyasi bir ahlaksızlık var. Deşerseniz altında çok büyük pislikler çıkar. Dolayısıyla bunun altında CHP ezilecektir. Yolsuzluktan bahsedenler dönüp önce kendilerine baksınlar. AK Parti yetimin hakkını koruyan bir partidir. Çünkü hesaplar ortada. Bunlar milleti saf mı zannediyor? Şimdiki Cumhurbaşkanımız İstanbul'a belediye başkanı olduğunda devasa borçlar vardı. 2 buçuk milyar dolar borç vardı. Para yoktu. Yolsuzluk vardı" dedi.

"12 YILDA ORMAN VARLIĞI 9 MİLYON DEKAR ARTTI"

Yeşil alan konusunda çok hassas olduklarını ifade eden Bakan Eroğlu, "Son 12 yılda Türkiye'de orman varlığı 9 milyon dekar arttı. 3 milyar 250 milyon fidan dikimi yapıldı. Her yere ağaç diktik. Yol kenarları, hastaneler, okullar, camiler başta olmak üzere. Yalova'da ne oldu? Kaç yıllık ağaçlar kesildi Yalova'da. Peki neden ses çıkmadı? Çünkü onlar CHP zihniyetindeydi. Ancak AK Parti bunların yüzde 1'ini yapsa dahi hemen ceza verelim anlayışı var. Yalova'ya yüz katı fidan diktik" diye konuştu.

Yaklaşan seçimde herkesin çok çalışması gerektiğinin altını çizen Bakan Eroğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizi iktidardan indirmek için çok deneme yaptılar. Son umutları ise yapılacak önümüzdeki genel seçimler. Milletimiz bu oyunların farkına vardı. Onların heveslerini kursaklarında bırakacağız. Bunun için hep beraber vatandaşı kucaklayarak çalışacağız."

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veysel Eroğlu Ak Parti Denizli Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title