Haberler

Bakan Zeybekci, Büyükçekmece'de

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Şeffaflık sonuna kadar işlesin, demokrasi sonuna kadar işlesin ama sınırları çerçevesinde işlesin.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Şeffaflık sonuna kadar işlesin, demokrasi sonuna kadar işlesin ama sınırları çerçevesinde işlesin. Her kim suç işlediyse sonuna kadar gidilsin. Ama kalkıp ta bunu bir siyasi proje olarak milletin üzerine getirmek vatana ihanettir" dedi.

Büyükçekmece Ova Et Lokantası'nda AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükçekmece AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Tunç'un yanı sıra çok sayıda iş adamı katıldı. Büyükçekmece'yi marka şehir haline getireceklerini ifade eden AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'ın Büyükçekmece'ye yaptığı ziyaretler sırasında ifade ettiği gibi ihalesi bu yıl yapılmak suretiyle metroya kavuşuyoruz. Mademki Büyükçekmece'yi marka bir şehir yapacağız, bunların yanında hükümetin gücünü arkamıza alacağız. İktidarın hizmet gücünü arkamıza alarak ilçemizi, bir kültür şehri, bir turizm şehri ve beraberinde çevreye zararı olmayan sanayiyi de bu üç konu başlığına eklediğimiz zaman, Büyükçekmecemizin gelecek yıllarının çok daha güzel olacağını, tartışmasız, şartsız ve şüphesiz sadece İstanbul'un değil, Avrupa'nın da sayılı şehirlerinden biri olacağından inancımız tamdır. Son 15 günde ağırladığımız 3. Bakanımız. Bu bizim kararlılığımızı gösteriyor. Geleceğe dair Büyükçekmece'ye verdiğimiz değeri gösteriyor" diye konuştu.

Büyükçekmece'nin AK Belediyecilikle tanışma vaktinin geldiğini vurgulayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Buraya gelirken aralardan geldim. Şuanda Türkiye'nin her yerini dolaşıyorum. Ege'de, Büyükçekmece kadar kötü bir ilçe yok. Muhalefet ilçeleri dahil söylüyorum. Allah aşkına nedir bu yollar? Ara yollardan bahsediyorum. Hasan Bey 4 dönemdir Belediye Başkanı sanırım. 4. dönemi bitti, 5. döneme giriyor. Amerika neden başarılıdır, biliyor musunuz? Değişim zorunlu olduğu için başarılıdır. Çağdaşlaşan dünyada, gelişen dünyada değişimlerini de beraberinde getirir. Heyecanını da beraberinde getirir. Bizim hedefimiz Türkiye'yi yerel yönetimlerle kalkındırmaktır. İstanbul'un dibinde, bir dünya başkentinde hiçbir ilçenin, hiçbir bölgenin zamanı ve çağı ıskalamak gibi bir lüksü yoktur. Gördüğümüz kadarıyla Büyükçekmece maalesef zaman geçtikçe bu ıskalamayı büyük oranda yapıyor. Büyükçekmece için artık AK belediyecilikle tanışma vakti gelmiştir" dedi.

17 Aralık soruşturmasına ilişkin konuşan Bakan Zeybekci, "Her kim ki bu memlekette, bu devletin, yetimin hakkına elini uzattı, o eli bizim kökünden kırmak boynumuzun borcudur. Sen Halkbankası diyeceksin, sen Fatih Belediyesi diyeceksin, sen Vakıflar Genel Müdürlüğü diyeceksin, sen bazı siyasetçilerin fotoğraflarını diyeceksin, bütün bunların hepsini bir torbaya koyacaksın, buna da çete diyeceksin. O çetenin başına da Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanını koyacaksın. Bu niyet kökten bozuktur. Bu niyet bizim köyün tabiriyle cibilliyetsizliktir. Şeffaflık sonuna kadar işlesin, demokrasi sonuna kadar işlesin ama sınırları çerçevesinde işlesin. Her kim suç işlediyse sonuna kadar gidilsin. Ama kalkıp ta bunu bir siyasi proje olarak milletin üzerine getirmek vatana ihanettir" şeklinde konuştu.

İşadamlarıyla yenilen yemeğin ardından Büyükçekmece ilçe merkezine geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit burada esnafla ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Zeybekci ve aday Celal Babayiğit'e esnaf çay ikram etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Celal Babayiğit Büyükçekmece Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title