Haberler

Bakan Yılmaz: Yeni Türkiye Eskisinden Farklı Olmalı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yeni bir milat olduğunu belirterek, "Yeni Türkiye'nin eskisinden farklı olması lazım." dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yeni bir milat olduğunu belirterek, "Yeni Türkiye'nin eskisinden farklı olması lazım." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Sivas'ta bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Alim Barut'u makamında ziyaret etti. Valiliğin seçim sürecinde aldığı önlemlerden dolayı teşekkür eden Bakan Yılmaz, "Asayişle ilgili bir sıkıntı olmadı. Hiçbir seçim bir insanın canından daha önmeli değildir. Sivas'ta huzur içerisinde seçimin yapılmasında büyük dirayetiyle iyi bir yönetim gösteren sayın valimize ve onun çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bir seçimden çıktık, şimdi gerçek gündemimize dönmemiz gerekir. Kültür merkezimizin ne zaman temelini atacağız, kütüphanemizi ne zaman bitireceğiz. Sivas'ta işsizliği gidermek için ne yapmamız gerekir. Sivas'ın yarınını nasıl daha iyi getiririz onun için çalışacağız. Yeni bir milat oldu. Dün Cumhurbaşkanın seçiminde bundan sonra çok daha gayretle, motivasyonla, sorumlulukla yeni Türkiye dedik. Yeni Türkiye'nin eskisinden farklı olması lazım. Eskisinden farklı olabilmesi için kuş alayıyla uçar. Bütün arkadaşlarımızın, kamuya hizmet görevini üstlenmiş arkdaşlarımızın ahenk içinde çalışması gerekir. İnşallah, biz bu dönemde bunu gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

EGE'DEKİ ADALAR KONUSU

Yunanistan'ın Ege'de iki adayı işgal ettiği yönündeki iddialar sorulan Bakan Yılmaz bunun doğru olmadığını belirterek şöyle dedi:

"Hiç öyle bir durum yoktur. Türkiye kendi hak ve menfaatlerini geçmiş dönemde olmadığı kadar korumakta. Şimdi gazetelere bakarken gördüm. İki adayla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'na soru önergesi. İnanıyor musunuz. Yunanistan daha ekonomik krizden çıkamamış, Türkiye'den çok çok zayıf bir ülke. Ne yapacak yani, mümkünatı var mı. Doğru değildir."

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Bakan Yılmaz, polisin yaptığı çalışmalar nedeni ile Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'a teşekkür etti. Bakan daha sonra kentten ayrılarak karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Türkiye Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title