Haberler

Bakan Yılmaz'ı Hiç Böyle Görmediniz!

Feshane’de düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri’ne katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöllü yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılar eşliğinde vatandaşlarla beraber halay çekti.

Bingöl'ün tarihi, turistik, kültürel ve ekonomik zenginliklerini tanıtmak amacıyla Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri’nin 3’üncü gününe Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da katıldı. Kurulan stantları tek tek ziyaret eden Bakan Yılmaz, Bingöllü vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Kendisine verilen ikramları ve hediyeleri kabul eden Kalkınma Bakanı hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından salonu dolduran vatandaşlara seslendi.

“DOĞRU BİR İŞ YAPMIŞIZ”

İlk kez düzenlenen Bingöl Günleri’nin amacına ulaştığını ifade eden Cevdet Yılmaz, tanıtım günleri etkinliğinin Bingöl’ün renklerini ortaya çıkarması bakımından önemli olduğuna dikkat çekti.

Bakan Yılmaz, şunları söyledi: “Bugün gördüğüm kadarıyla bu tanıtım günleri amacıma ulaşmış durumda. İnsanları bir araya getirmesi kaynaştırması, Bingöl’ün değişik renklerini, örfünü, mutfağını ve bütün güzelliklerini yansıtması bakımından çok önemli bir görev icra ediyor. Doğru bir iş yapmışız. Bu işte emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu bir başlangıç olsun.”

“HERKESİ BİNGÖL’E BEKLİYORUZ”

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ayrıca İstanbul’da yaşayan Bingöllülere tavsiyelerde de bulundu. Memleketlerinden irtibatlarını koparmamalarını isteyen Yılmaz, havalimanı, yollar ve konaklama tesisleri ile imkanları üst seviyelere çıkardıklarının altını çizdi.

Yılmaz, “Bingöl’le bağınızı, irtibatınızı güçlendirmeye davet ediyoruz. Ayrıca burada Bingöl dışından ülkenin dört bir yanından insanlar var. Özellikle Bingöl’ü henüz görmemiş olanları, Bingöl’ü tanımamış olanları Bingöl’e bekliyoruz. Burada gördükleri Bingöl renklerini asıl ortamında yaşamalarını yürekten temenni ediyoruz. Bütün bu çabalar insanımızın huzuruna, refahına ve mutluluğuna katkıda bulunur inşallah” dedi.

CEVDET YILMAZ, HEMŞEHRİLERİYLE HALAY ÇEKTİ

Konuşmaların ardından Bingöllü yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılar ile tanıtım günlerine katılan vatandaşlar keyifli anlar yaşadı. Salonda oluşturulan halaya Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da katıldı. Yılmaz uzun süre vatandaşlarla beraber halay çekti.

SERDAL ALTINTEPE 

İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Yılmaz Bingöl İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title