Haberler

Bakan Yılmaz, Hamza Baba Türbesini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, Kayapınar İlçesi'ne bağlı Uyandık Köyü'nü ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, Kayapınar İlçesi'ne bağlı Uyandık Köyü'nü ziyaret etti. Köylüler tarafından coşkuyla karşılanan Bakan Yılmaz, ilk olarak Horasan'dan gelen ve 70 evliyadan biri olarak bilinen Hamza Baba Türbesi'ni ziyaret etti.


Burada Türkiye için dua eden Bakan Yılmaz, öğle namazını kıldı. Türbe ziyaretinin ardından Bakan Yılmaz, onuruna verilen yemekte Uyandık köylüleriyle bir araya geldi. Köylülere hitap eden Bakan yılmaz, Birilerinin Türkiye'yi eski Türkiye haline getirmeye çalıştığını ifade ederek, "Türkiye artık eski Türkiye değil. Bize diktatör diyorlar. Bu kadar demokrasiyi hangi diktatör getirebilir. Türkiye artık IMF'den para alan değil, IMF'ye borç veren ülke haline geldi. IMF'yi artık Türkiye yönetiyor. Türkiye 7 Haziran'dan sonra daha güçlü olması için, AK Parti Hükümetinin seçimlerden güçlü çıkması gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Cevdet Yılmaz Diyarbakır Kayapınar Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title