Haberler

Bakan Yılmaz'dan Mutlu Kaya'ya Ziyaret

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Doç. Dr. Hikmet İyem ile görüşen Bakan Yılmaz, Kaya'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Mutlu Kaya'nın Babası Mehmet Kaya ile de görüşen Bakan Yılmaz, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bakan Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Mutlu Kaya'nın şu an uyutulduğunu belirterek, "Pazartesi günü durumu netlik kazanacak. Diyarbakır'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu tür durumlar için gerekli alt yapılar var. Doktorlarımızda çok fedakar şekilde gerekli bütün müdahaleleri yapıyorlar. Gerisi artık hepimizin duasına kalmış durumda. Aile ile görüştük. Failin yakalanması bize bir nebze de olsa tesellidir. Ancak ateş düştüğü yeri yakıyor. Ailesi son derece üzüntülüdür. Sabır temenni ediyoruz. Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Bu tür hadiseler acı ama özellikle başka insanların bu tür olmaları gerçekleştirdiği fiiller genç yaşta bir insanın bu durumda olması gerçekten daha da acı. Allah bir daha böyle hadiseler yaşatmasın. Anne, baba kardeşler ve çevresi için bir toplum için acı bir hadise. Bu olaydan herkes gerekli dersleri umarım çıkarır" dedi.

"ŞİDDETİ TOPLUMUMUZDAN UZAKLAŞTIRMAMIZ LAZIM"

Toplum olarak bu konulara çok daha fazla duyarlı olmaları gerektiğini kaydeden Bakan Yılmaz, "Şiddeti toplumumuzdan hayatımızdan uzaklaştırmamız lazım. Şiddet kültürüne hep birlikte karşı çıkmamız lazım. Kim ne derdi, ne sorunu varsa. Diyalog ve müzakere içerisinde çözümler aranmalı. İnsanlar şiddete yöneldikleri zaman hem karşı tarafa zarar veriyorlar hem de kendi hayatlarını da aslında bir anlamda harcamış oluyorlar. Tekrar bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. Ailesine başta olmak üzere hepimize geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum" diye konuştu.

Bakan Yılmaz'a AK Parti Diyarbakır Milletvekili Süleyman Hamzaoğulları, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar da eşlik etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title