Haberler

Bakan Yılmaz, Bingöl Tanıtım Günleri'nde Hemşehrileriyle Halay Çekti

Feshane’de düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri’ne katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöllü yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılar eşliğinde vatandaşlarla beraber halay çekti.

Feshane'de düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri'ne katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöllü yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılar eşliğinde vatandaşlarla beraber halay çekti.

Bingöl'ün tarihi, turistik, kültürel ve ekonomik zenginliklerini tanıtmak amacıyla Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri'nin 3'üncü gününe Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da katıldı. Kurulan stantları tek tek ziyaret eden Bakan Yılmaz, Bingöllü vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Kendisine verilen ikramları ve hediyeleri kabul eden Kalkınma Bakanı hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından salonu dolduran vatandaşlara seslendi.

"DOĞRU BİR İŞ YAPMIŞIZ"

İlk kez düzenlenen Bingöl Günleri'nin amacına ulaştığını ifade eden Cevdet Yılmaz, tanıtım günleri etkinliğinin Bingöl'ün renklerini ortaya çıkarması bakımından önemli olduğuna dikkat çekti.

Bakan Yılmaz, şunları söyledi: "Bugün gördüğüm kadarıyla bu tanıtım günleri amacıma ulaşmış durumda. İnsanları bir araya getirmesi kaynaştırması, Bingöl'ün değişik renklerini, örfünü, mutfağını ve bütün güzelliklerini yansıtması bakımından çok önemli bir görev icra ediyor. Doğru bir iş yapmışız. Bu işte emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu bir başlangıç olsun."

"HERKESİ BİNGÖL'E BEKLİYORUZ"

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ayrıca İstanbul'da yaşayan Bingöllülere tavsiyelerde de bulundu. Memleketlerinden irtibatlarını koparmamalarını isteyen Yılmaz, havalimanı, yollar ve konaklama tesisleri ile imkanları üst seviyelere çıkardıklarının altını çizdi.

Yılmaz, "Bingöl'le bağınızı, irtibatınızı güçlendirmeye davet ediyoruz. Ayrıca burada Bingöl dışından ülkenin dört bir yanından insanlar var. Özellikle Bingöl'ü henüz görmemiş olanları, Bingöl'ü tanımamış olanları Bingöl'e bekliyoruz. Burada gördükleri Bingöl renklerini asıl ortamında yaşamalarını yürekten temenni ediyoruz. Bütün bu çabalar insanımızın huzuruna, refahına ve mutluluğuna katkıda bulunur inşallah" dedi.

CEVDET YILMAZ, HEMŞEHRİLERİYLE HALAY ÇEKTİ

Konuşmaların ardından Bingöllü yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılar ile tanıtım günlerine katılan vatandaşlar keyifli anlar yaşadı. Salonda oluşturulan halaya Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da katıldı. Yılmaz uzun süre vatandaşlarla beraber halay çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cevdet Yılmaz Yılmaz Bingöl İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title