Haberler

Bakan Yardımcısı Alpay: "Kötülükler Bizi Kamçılar"

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, "Ambargolar ve kısıtlamalar bizi daha fazla güçlendirir. Bize ait olan yerli ve milli ürünlerin ortaya çıkması için imkan oluşturur.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, "Ambargolar ve kısıtlamalar bizi daha fazla güçlendirir. Bize ait olan yerli ve milli ürünlerin ortaya çıkması için imkan oluşturur. Onlar varsın yapacakları kötülükleri yapsınlar. Bu kötülükler bizi kamçılar" dedi.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, yarın gerçekleştirilecek olan milli savunma zirvesi için Elazığ'a geldi. Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu'nu ziyaret eden Bakan Yardımcısı Alpay, açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da milli savunma sanayi zirvesi yapılacağını belirten Alpay, "Bu zirvenin ilk adımını daha önceki süreçlerde atılmıştı. Yarın savunma sanayi ile ilgili Elazığ'daki ağır bakım fabrikamızda incelemelerde bulunacağız. Ardından organize sanayi bölgesinde firma ziyaretleri yapacağız" diye konuştu.

"Bu kötülükler bizi kamçılar"

Fırat Kalkanı Harekatı'nda zarar gören Leopard tanklarının parçaları için Türkiye'ye ambargo uygulayan Almanya konusunda açıklamalarda bulunan Alpay, "Bu tür ambargolar ve kısıtlamalar bizi daha fazla güçlendirir. Bize ait olan yerli ve milli ürünlerin ortaya çıkması için imkan oluşturur. Onlar varsın yapacakları kötülükleri yapsınlar. Bu kötülükler bizi kamçılar, motivasyonumuzu ve birliğimizi artırır. Şüphesiz önümüzde zorluklar oluyor ama bu zorlukların üstesinden gelmeyi bilen bir milletiz" ifadelerini kullandı.

Elazığ'ın ciddi bir sanayi altyapısı olduğunu aktaran Vali Murat Zorluoğulu, Elazığ'ın savunma sanayi yatırımları bakımından cazip bir merkez olabileceğini dile getirdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Murat Zorluoğlu Şuay Alpay Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title