Haberler

Bakan Şimşek'ten Demirtaş'a Yanıt: Galiba Uzaylılar Yağmaladı

Güncelleme:

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a, henüz açıklaması devam ederken Twitter'dan cevap verdi.

Günlerdir devam eden ve şu ana kadar 22 kişinin hayatını kaybettiği Kobani olayları sonrasında HDP'nin bugün yapacağı açıklama merakla bekleniyordu.

DEMİRTAŞ: HALKIMIZ DUYARLI DAVRANDI

Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demirtaş açıklamasında Kobani'nin düşeceği yönündeki haberler üzerine bir karar aldıklarını söyleyerek "Kritik hamleyi yaptık, halkımızı göreve eyleme çağırdık. Bizim yaptığımız budur. Bizi o noktaya getiren süreç işte tam olarak budur. Ve değerli arkadaşlar gerek bizim çağrımız üzerine gerekse kendini sorumlu hissederek insanlar sokağa çıkmaya başladılar. Hiçbir yerde şiddet kullanılmadı. Hopa'da da hareketlilik vardı, İstanbul'da da. Ama hiçbir yerde şiddet kullanılmadı. Biz yaptığımız çağrıda şiddet kullanılması çağrısı yapmadık. Silaha şiddete davet etmedik. Çağrımız insani bir çağrı. Ve binlerce kez teşekkür ediyoruz halkamıza ki duyarlı davrandılar" dedi.

"GALİBA UZAYLILAR YAĞMALADI"

Demirtaş'ın bu sözlerine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten anında yanıt geldi. Şimşek Demirtaş'ın açıklaması henüz devam ederken twitter üzerinden paylaştığı mesajda, "Demirtaş: 'İnsanlar her yerde sokağa çıktılar. Hiçbir yerde asla şiddet kullanılmadı.' Galiba uzaylılar yağmaladı, yaktı ve adam öldürdü..." ifadelerini kullandı.

İşte Şimşek'in attığı o tweet;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Selahattin Demirtaş Mehmet Şimşek Twitter Kobani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (55)

batmanlı:

maliya bakanı sen paraylen satmışsın kendını sen azıcık adam olsan gercuşe nerden geldığıne bakarsın toriy kürt halkı katl edilirken sen markatleri atm leri duşunecek kader karktersisin sen namusunu şersfini iki torba makarnma bir kilo çaya satarsın

15
29
yanıtYanıtla
musa dunya:

batmanlıı teskereye senin Demirtaş neden hayır dedi ozaman kızacağına bakana önce demirtaşa kız. atmler marketler tabiki insandan önemsiz ama taaa başta dedi TC size madem müdahale etmesini istemiyorsun tezkereye hayır diyorsun şimdi boş yere bağırma demezlermi adama

yanıt0
yanıt0
cvp:

çok meraklıysanız gidin işid kobanide çatsın burda mılletin malına zarar vermek hangi namusa veşerefe uyuyor

yanıt0
yanıt0
ark:

musa kardeş böyle olacağı aylarden beri beliydı filistin için dunyaları yakan zıhniyet konu kürt olunca başaka tavır aldı ben türklerle barışa hazırlanıyorsam türke karşan benı karşısında bulur ama baştekiler ne yaptı kobani tüştu duşecek kürtler öldu ölecek demek ıstemedımı

yanıt0
yanıt0
UMUT:

DEMİRTAŞA KURBAN OL ZAVALLI ADAM

14
25
yanıtYanıtla
ali osman:

yakın yılın yağmalayın size yakışan bu. birileri de çıkıp gebetti mi amaaaaan gelin bizi kurtarın yüzsüz pvenler.

yanıt0
yanıt0
Adınız YazınNE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:

KÜRTLERLE TÜRKLER TARİH BOYUNCA KARDEŞ OLMAMIŞLARDIR ASLA DA OLMAYACAKLARIDIR. KÜRTLER VATAN HAİNİDİR

19
19
yanıtYanıtla
HAKKARİLİ:

DOĞRU BİZ ASLA KARDEŞ OLAMAYIZ ÇÜNKİ SEN VE SENİN GİBİLERİN SOYU BELLİ DEĞİL KENDİNİ TÜRK SANAN SOYSUZ

yanıt0
yanıt0
MAHMUT(ESNAF):

HAYVANOĞLU HAYVAN PEKAKALI KÖPEKLER. SİZ NE ZAMANDIR KÜRTSÜNÜZ LAN. SİZDE AZCIK HAYSİYET ŞEREF OLSA TÜRK ASKERİ YARDIM ETSİN DİYE KOBANİ MUHABBETİ İLE EYLEM YAPMAZSINIZ. SİZ ORDAKİ SİLAM COĞRAFYASININ DAĞILMASINDA TAŞERONLUK YAPIN YILLARDIR ŞİMDİ BİZE YARDIM ETSİN DEDİĞİN ASKERİ KATLET ÖLDÜR UTANMADAN EYLEM YAPTIM AYAĞI İLE ÜLKEYİ KARIŞTIR. LAN KÖPEKLER BENDE KÜRDÜM AMA TÜRKİYEM BENİM VATANIM. BU ÜLKEYE VATANIM DİYEN HERKEZDE TÜRK VATANDAŞIDIR. ZIRLAMA BAKANA SENDE KÜRTSÜN AYAĞI YAMAYIN. SİZİN YÜZÜNÜZDEN KÜRDÜM DEMEKTEN UTANAN İNSANLAR ÇOĞUNLUKTA. AŞIRI SOLCU KATİL RUHLU ALLAHSIZ BİR AVUÇ ATEİST AMA ALEVİ GEÇİNEN ALEVİLERİ VE KÜRTLERİ KULLANAN UCUBE TOPLULUĞUSUNUZ.

24
12
yanıtYanıtla
türkoğlu 46:

adamsın kanka

23
8
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title