Haberler

Bakan Öztürk: Gündemimizin Tek Maddesi Seçim Güvenliği (2)

Bakan ÖZTÜRK: DHKP- C İÇİN ÖZEL ÖNLEMLER ALINACAKTIR İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Marmara Bölgesi'nde bulunan toplam 13 ilin vali, emniyet müdürü ve jandarma komutanları ile 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler ile ilgili düzenlenen 'Seçim güvenliği' toplantısının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret etti.

Bakan ÖZTÜRK: DHKP- C İÇİN ÖZEL ÖNLEMLER ALINACAKTIR

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Marmara Bölgesi'nde bulunan toplam 13 ilin vali, emniyet müdürü ve jandarma komutanları ile 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler ile ilgili düzenlenen 'Seçim güvenliği' toplantısının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret etti. Öztürk burada gazetecilerin, DHKP-C ile özel önlemler alınıp alınmayacağına ilişkin sorusuna, "Özel önlemler alınacaktır. Ama böyle bir duyumumuz olsa onun önlemini mutlaka alırız. Zaten bunların çoğundan kimsenin haberi bile olmaz. Ama şunu söyleyeyim. Konjonktürel sebeplerle kesinlikle çok daha sıkı önlemler alıyoruz ve alacağız" yanıtını verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kendisine hediye etitği kılıçı kabul eden Bakan Öztürk, daha sonra Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Bakan Öztürk'ün bu ziyaretleri sırasında, polis geniş güvenlik önlemi alırken, çatılarda konuşlandırılan özel harekat timleri dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Altepe Marmara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title