Haberler

Bakan Özhaseki: Hepimiz Şehit Adayıyız

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'ni ziyaret ederek, polis memurlarına, "Biz, pes etmeyiz.

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'ni ziyaret ederek, polis memurlarına, "Biz, pes etmeyiz. Böyle kişisel eylemlerle bizi hırslandırıyor ve hırçlandırıyorlar. Şunu bilsinler ki hepimiz şehit adayıyız" dedi

Özel uçakla Kayseri'ye gelerek, şehit polis memurları Yasin İke ile Osman Börklüoğlu'nun cenaze törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara'ya dönmeden önce, Kocasinan Bulvarı üzerindeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Burada merasim mangası ve Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan bakan Özhaseki'ye Vali Süleyman Kamçı, AK Parti milletvekilleri Taner Yıldız,İsmail Tamer, Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, AK Parti MKYK üyesi Yaşar Karayel, Büyükşehir Belediye başkanı Mustafa Çelik, İl Başkanı Cahit Özden eşlik etti. Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İstanbul Beşiktaş'daki kanlı saldırıyı ülkeyi karıştıran büyük hainlik olarak nitelendirdi şehitlere Allahtan rahmet, gazilere ve yaralılara acil şifalar diledi. Daha sonra çevik kuvvet polislerine, "Kardeşlerim" diye hitap eden Bakan Mehmet Özhaseki, Anadolu coğrafyasında ayakta kalabilmek adına tarih boyunca şehitler verildiğine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Değerli kardeşlerim, yüce kitabımızda da belirtildiği gibi şehitlik, en yüce mertebedir. Hiç birinizin burnu kanamasın isteriz ama, bu Anadolu coğrafyasında tarih boyunca, bayrağımız için, ezanımız için, toprağımız için hep şehitler verdik. Bu coğrafya, günümüzde de hangi ırktan olursa olsun mazlumların sığınma yeri oldu. Güçlü olmalıyız, bir beraber olmalıyız. Bağımsız yaşamının bedelini tarih boyunca hep şehitler vererek ödedik, şimdi de ödüyoruz. Biz, pes etmeyiz. Envai türden terör örgütlerinin böyle kişisel eylemlerle bizi hırslandırıyor ve hırçlandırıyorlar. Şunu bilsinler ki, bu vatan, bu toprak, bu ezan sesi dinmesin diye hepimiz birer şehit adayıyız. Bu coğrafyada bayrağımızı dalgalandırmanın bir bedeli var. Terörün kökü kazınmaya başladı. Onun için böyle eylemlere başvuruyorlar. Şehirlerde, dağlarda hakimiyletleri bitti. Şimdi sıra sınırımız dışındaki hakimiyetlerini bitirmeye geldi. Can yakıp, ses çıkartacak eylem peşinde koşup, akılları sıra bizi sindirmek istiyorlar. Onların bu eylemleri bizi canımız yanmasına karşın, hırslandırıyor ve hınçlandırıyor. Yüzde 94 oy aldıkları yerlerde artık gezemiyorlar. Halk destekleri bitti."

Bakan Özhaseki, daha sonra özel uçakla yanında eski bakan Taner Yıldız ve Kayseri milletvekilleri olduğu halde başkente döndü

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Süleyman Kamçı Taner Yıldız Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title