Haberler

Bakan Özhaseki: Hainlik ve Bölücülük Yaparsanız, Elbette Hesap Sorulur

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bakan Özhaseki burada yaptığı konuşmada FETÖ'nün, PKK ve PYD terör örgütü ile farkının olmadığına dikkati çekerek 'Al birini, vur ötekine" dedi. Bakan Mehmet Özhaseki, "Sayın Başbakanımız geçenlerde demişti ki 100 günlük hükümetiz, bizim başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Geriye doğru bakarsanız hakikaten 1 Kasım'da seçimlerden çıktık, hükümetimiz kuruldu, fakat öyle badireler atlattık ki... Önce terör örgütü çukurlar kazarak, öz yönetimler ilan ettiler. Sonra oldu bittiye getirip PYD ile bir koridor oluşturma çalıştılar. 15 Temmuz'da FETÖ diye bir grup çıkıyor. Onlar da ihtilal yaparak en son oyunu oynuyorlar. Bunlar üçüz adeta. Al birini vur ötekine, bunların hiç farkı yok. Hepsi aynı amaca hizmet ediyorlar" diye konuştu.

"CENAB-I ALLAH, BU ÜLKEDE ALTINDA VE ÜSTÜNDE YATANI SEVİYOR"

İslam ülkeleri üzerine oynanan oyunların benzerinin yıllardır Türkiye'ye oynanmak istediğini ancak tutmadığını belirten Bakan Özhaseki, 'Dış güçler Kuzey Afrika bir hesap yaptı ve Arap baharı diye, tutturdular. İslam ülkelerinde oyunlar oynadılar, tutturdular. En son oyunlarını senelerdir Türkiye üzerinde oynuyorlar, Allah'a hamd olsun başarılı olamadılar. Cenab-ı Allah bu ülkenin altında yatanı da seviyor, üstünde yaşayanları da seviyor. Üstünde yaşayanlara öyle azim veriyor ki, herkesin gözünden, gönlünden korku gidiyor. Tankların önüne yatıyor. 15 Temmuz'da kimle konuştuysam bir tek korkuları yoktu. Gönüllerimize bu ferahlığı veren Cenab-ı Hak'tır. Dışarıda bu işi tezgahlayanlar, (şimdi tutturduk) deseler de milletimiz gereğini yapıyor' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki AK Parti Kayseri PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title