Haberler

Bakan Müezzinoğlu Sağlık Çalışanlarıyla Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun tesislere gelmesi - Müezzinoğlu'nun sağlık çalışanları ile selamlaşması Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarıyla buluştu- Müezzinoğlu, "Sağlık Buluşması" toplantısında sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Sağlık Buluşması" toplantısında sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun tesislere gelmesi - Müezzinoğlu'nun sağlık çalışanları ile selamlaşması Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarıyla buluştu- Müezzinoğlu, "Sağlık Buluşması" toplantısında sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Sağlık Buluşması" toplantısında sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.Doburca Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Rüstem Aşkın da katıldı.Toplantıda, Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi.Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık bir buçuk sürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title