Haberler

Bakan Müezzinoğlu, Edirne'de Yabancı Uyruklu Öğrencilere Öğütler Verdi

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türkleri 10. Gençlik Kurultayı’nda, öğrencilere seslendi.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türkleri 10. Gençlik Kurultayı'nda, öğrencilere seslendi. Müezzinoğlu, yabancı uyruklu öğrencilere öğütler vererek, "Öz değerleriniz, öz saygınız ve öz güveniniz. Bu üç kelimeyi merkeze alın" dedi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, Batı Trakya Türkleri 10. Gençlik Kurultayı'nda konuşan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi'nde öğrenim hayatlarını sürdüren yabancı uyruklu öğrencilere seslendi. Müezzinoğlu, öz değerler, öz saygı ve öz güvenin yaşam tarzı ile alakalı önemine değinerek, "Önemli olan bakan değil adam olabilmek" diye konuştu.

"ÖZ DEĞERLERİNİZ, ÖZ SAYGINIZ VE ÖZGÜVENİNİZ BU ÜÇ KELİMEYİ MERKEZE ALIN"

Bakan Müezzinoğlu, öğrencilerin başarılı bireyler olabilmeleri için kendilerine öğütlerde bulunurken, "Gençlere hep üç kelime söyledim. Sevgili gençler, şu üç öz kelimesini hayatınızın her safhasına yerleştirin. ve hiç tereddüdünüz olmasın ki, bu üç tane öz sizde ne kadar güçlü ise hayatınız o kadar anlamlı, o kadar değerli ve o kadar başarılı olacaktır demeye devam ediyorum. Gençlere de o üç kelimeyi söylüyorum. Kolay olsun diye de üç tane öz. Öz değerleriniz, öz saygınız ve öz güveniniz. Bunu merkeze alın. Bir Batı Trakyalı olarak, bir Türk milletinin mensubu olarak ne olursa, nereye giderseniz gidin bu üç kelime sizinle beraber gitsin. Ama kelimeler gitmesin, yaşam felsefenizin tarzı olarak, hayat felsefenizin tarzı olarak gitsin" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN BAKAN DEĞİL ADAM OLABİLMEK"

Batı Trakya Türkleri için anavatanının önemini vurgulayan Bakan Müezzinoğlu, "Allah hiç kimseyi vatansız bırakmasın ama anavatansız hiç bırakmasın. Bizim Balkanlar, Batı Trakya birçok farklı coğrafyalar insanın gönlündeki en büyük zenginliktir. Kendinize öz güveniniz güçlüyse, değerlerinize de iyi sahipseniz hiç tereddüdünüz olmasın. Bakan olamayabilirsiniz ama adam olursunuz. Önemli olan bakan değil adam olabilmek" dedi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi Kosova Yerleşkesi'ndeki programının ardından İstanbul'a gitmek için Edirne'den ayrıldı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trakya Üniversitesi Mehmet Müezzinoğlu Batı Trakya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title