Haberler

Bakan Müezzinoğlu, Biga Devlet Hastanesi'nin Temelini Attı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale’nin Biga ilçesinde devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale'nin Biga ilçesinde devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Sağlık Bakanlığı İnşaat Onarım Daire Başkanlığı tarafından yapılacak olan 150 yatak kapasiteli yeni hastane binasının temel atma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, lafla milliyetçilik yapanlardan olmadıklarını, bunu icraatlarıyla gösterdiklerini belirtti. Müezzinoğlu, " Türkiye, dünyanın örnek gösterdiği sağlık dönüşümünü başardı. Türkiye'nin her köşesinde 36 bin yatak kapasiteli 226 hastanemizin inşaatı devam ediyor. İnşallah 1-2 ay içinde Biga'da şehir hastanesinin de temelini atacağız. Şehir hastanemiz 2016 19 Mayıs'ta hizmete girmiş olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu partiyi kurarken milletin huzurunda 2-3 tane temel cümle söyledi. Bunlardan bir tanesi, 'AK Parti milletin partisidir, milletin ortak değerlerinin temsilcisidir' dedi. 'Millet ortak hayallerin ve hedeflerinin öncülüğünü yapacak' dedi. Bu ülkeye muasır medeniyet seviyesinin üzerinde bir yer yakışır" diye konuştu.

Geçmişte Türkiye'de rahatsızlanan yabancıların ülkelerine götürüldüğü ambulans uçaklara gıptayla bakıldığını, bunun Türkiye için hayal bile edilemediğini belirten Müezzinoğlu, "Bugünlerde vatandaşa farklı farklı vaatlerde bulunanlar o gün genel müdürdü. Genel müdürlüğü nasıl yapmış bilemiyorum ama vatandaşın hali o günden belli. Şimdi ambulans uçaklarımız, helikopterlerimiz var mı? Var. Ey Kılıçdaroğlu, kazara 2 saatliğine iktidara gelsen, ambulans helikopterlerin mazotunu dolduramazsın yahu. Öyle bir derdiniz, vizyonunuz, ufkunuz yok, vatandaşı dert edinen bir haliniz yok. Ey milliyetçi geçinen arkadaşlarımız, ey halktan yana olduğunu söyleyenler, milliyetçilik lafla olmaz. İcraat, alın teri, yorulmak ister. Birilerine hortumlatan bir anlayış, böl, parçala, yut anlayışı değil, seçimler geliyor, bu milleti nasıl kandırırız anlayışı değil. Harman zamanı geldi. Ağustos böceği gibi meydana çıktılar, cır cır ötüşüyorlar. Bu millete bal arısı gerek. Bu millet bal yapan arısı ile buluştu, Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu. Önümüzdeki dönem istikrarın daha da güçleneceği bir dönem olacak. Demokrasi adına artık kimse tuzaklar kuramayacak, çünkü cumhur, 'muhtar bile olamazsın' denirken başkan seçti. Başkanınız, Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan sağ olduğu sürece bu millete hiç kimse bedel ödetemeyecek" şeklinde konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Çanakkale Türkiye Biga Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title