Haberler

Bakan Kılıç, Yıldız Milli Eskrim Takımı'nı Kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Akdeniz Şampiyonası'nda bir gümüş ve 2 bronz madalya kazanan Yıldız Milli Eskrim Takımı'nı tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İspanya'da düzenlenen Akdeniz Şampiyonası'nda bir gümüş ve 2 bronz madalya kazanan Yıldız Milli Eskrim Takımı'nı kutladı.

Bakan Kılıç, yayımladığı kutlama mesajında, İspanya'nın Guadalajara kentinde düzenlenen şampiyonanın ilk gününde bir gümüş ve 2 bronz madalya kazanan Yıldız Milli Eskrim Takımı sporcularının elde ettiği başarıdan memnuniyet duyduğunu belirtti. Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yıldız Milli Eskrim Takımımız devam etmekte olan Akdeniz Şampiyonası'nın ilk gününden bizlere güzel haberler verdi. İlk günün mücadelesinde finale yükselen ve ikinci olarak adımızı uluslararası camiada duyuran Engin Batuhan Menküer'e ve bronz madalya kazanan Alp Ege Koç ile Beyza Demiray'a ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki spor hayatlarına kazandıkları bu başarıları daha da büyüterek devam ederler." - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç İspanya Akdeniz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title