Haberler

Bakan Kılıç: Türkiye'nin Geleceğine Talibiz

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz iktidara 4 yıllığına talip olmuyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz iktidara 4 yıllığına talip olmuyoruz. Biz Türkiye'nin geleceğine talibiz" dedi.

AK Parti'nin Samsun milletvekili adayları, yapılan toplantıda partililere tanıtıldı. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşen toplantıya AK Parti'nin Samsun'daki birinci sıra miletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile diğer adaylar, 3'üncü sıra milletvekili adayı Fuat Köktaş'ın kullandığı seçim otobüsü ile geldi. Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "13 yıllık iktidarımızda ülkemizde öyle şeyler gerçekleştirdik ki bizim iktidarımız öncesinde bunların hayalleri kurulamıyordu. Şimdi bazıları bizleri hayal görmekle itham ediyor. Ama biz onların hayallerini bile ulaşamayacağı bir yerdeyiz. Onlar bizi hayalperestlikle itham etsinler. Biz buna vizyon diyoruz, biz buna hedef diyoruz, biz buna icraat diyoruz. Biz bol keseden atmıyoruz. Yapamayacağımız işleri konuşmuyoruz. Bu arada da iktidara 4 yıllığına talip olmuyoruz. Biz Türkiye'nin geleceğine talibiz. 2023'e, 2053'e, 2071'e talibiz. Öyle 4 yıllığına değil" diye konuştu.

Bakan Kılıç sözlerine şöyle devam etti:

"Bugün enteresan bir vaat yapılmış. Kredi kartı borçlarının faizinin yüzde 80'i silinecekmiş. Biraz evvel Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'in bunlara verdiği cevabı okudum internette. Allah korusun olmaz ya, 'Böyle bir iktidarın başa gelmesi durumunda IMF'ye davetiye çıkartıyorlar' diyor. Biz borcu öderiz, başkaları borç yapar. İşte farkımız bu. Hatırlar mısınız, 2002 seçimlerine giderken bir parti vardı, başında birisi vardı. Çıkıyordu televizyona, maşallah, o 1 lira olacak, bu 1 lira olacak. Şöyle olacak böyle olacak, ondan sonra yok oldu. Bu vaatler de benziyor birbirine, yakın. Demek ki olamayacağını biliyorlar. Tabii ki biliyorlar. Hedefi yüzde 35 olan bir siyasi partinin iktidara talip olması mümkün mü? Biz yüzde 35 alalım başarılıyız diyor. Bizim talip olduğumuz şey bellidir. Biz ülkeye hizmet etmeye talibiz. Bugüne kadar nasıl hizmet ettiysek, bundan sonra da öyle edeceğiz."

Aday tanıtım toplantısında partililer 4'üncü sıra milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan'a ilgi gösterdi. Toplantıyı kenardan izleyen Çiğdem Karaaslan'ın 5 yaşındaki oğlu Yiğit, canı sıkılınca annesinin yanına giderek programın geri kalan bölümünü annesinin kucağında izledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, toplantının ardından partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen yemek programına katılmak üzere salondan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title