Haberler

Bakan Kılıç'tan Milli Takım Değerlendirmesi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Takım’ın EURO 2016 Grup Elemelerinde aldığı sonuçları değerlendirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Takım'ın EURO 2016 Grup Elemelerinde aldığı sonuçları değerlendirdi.

Bakan Kılıç, Ataköy Olimpiyatevi'nde düzenlenen İstanbul Olimpiyat Oyunlarını Hazırlık ve Düzenleme Kurulu toplantısında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. EURO 2016 Grup Elemelerinde A Milli Takım'ın aldığı sonuçlarla ilgili sorulan soruya Bakan Kılıç, "Gönlümüzden geçen daha başarılı, çok daha güzel sonuçların olduğu bir süreçti. Ama olmadı. Artık önümüze bakacağız. Şu ana kadar yapılan, yapılmayan veya 'bu neden böyle oldu' gibi soruları milli takım teknik kadrosu ve federasyon değerlendiriyordu. Ancak isterdik ki şu anda daha iyi bir noktada olalım. Artık ileriye yürümek için bakacağız" cevabını verdi.

"2024 İÇİN DAHA ERKEN"

Bakan Kılıç, 2024 Olimpiyat Oyunları adaylığı ile ilgili sorulan soru üzerine, "Şu anda 2024 ile alakalı olarak konuşmak erken. Bunu da daha farklı değerlendirmeler içinde, farklı kurumlarımızla, Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla yapacağımız değerlendirmeler doğrultusunda kararlaştıracağız. Çünkü biliyorsunuz bu çok büyük bir karar ve bunun alınması gereken, yapılması gereken çalışmaları var" açıklamasında bulundu.

"İOOHDK İSMİ OLAN BİR KURUL"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Olimpiyat Oyunlarını Hazırlık ve Düzenleme Kurulu (İOOHDK) ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında ise şunları dile getirdi:

"İOOHDK olarak ismi olan bir kurul. Ancak aynı zamanda tecrübenin olduğu bir kurul. Bu tecrübeden Türkiye'nin sporu adına bütün dallardaki, bütün branşlardaki farklı ve belki de şu anda Türkiye'de çok bilinmeyen branşlardaki spor dallarıyla ilgili veya çalışmalarla ilgili de bir değerlendirme imkanımız olacak. Burada herkesin çok farklı ve değerli tecrübeleri var. Onlardan hep beraber istifade ederek, bir ortak akılla geleceğe nasıl daha iyi yürürüzü konuşacağız. Gelecek vizyonumuz ne olacak. Gelecekte hangi kararları alırız. O kararların temelini oluşturacak olan bilgiler, düşünceler nelerdir, bunları değerlendireceğiz." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akif Çağatay Kılıç İstanbul Türkiye Ataköy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title