Haberler

Bakan Kılıç Manisa'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir dizi temel atma programı için Manisa'ya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir dizi temel atma programı için Manisa'ya geldi.

Parti teşkilatıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Bakan Kılıç, kahvaltının ardından Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Bakan Kılıç, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Recai Berber, Selçuk Özdağ ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Kılıç, "Bizler AK Parti olarak koordineli çalışan bir partiyiz. Bizim için seçim sadece seçim tarihinden 2 ay önce başlamaz. Seçimin ertesi günü bir dahaki seçim için çalışmalar başlar. Biz de bu tecrübe yüksek oranda var. AK Parti teşkilatları çok tecrübelidir. Manisa'nın ayrı bir önemi var. AK Parti teşkilatında en üst kademelerde görev yapmış Hüseyin Bey AK Parti'nin Manisa adayı. Manisa'ya çok büyük hizmetleri olacağını düşünüyorum. Buradaki çalışmalarımız içerisinde yoğun bir şekilde bakanlığımızın da sorumluluğu alanındaki çalışmalarımızı da gerçekleştireceğiz. En önemlisi gençliğe karşı sorumluluğumuz var. YURT-KUR çalışmalarımız, spor ve gençlik merkezi çalışmalarımız yürüyor. Üniversite öğrencilerimizin barınma noktasındaki kabiliyetlerimizi de geliştiriyoruz. Üniversite yurtlarını geliştiriyoruz. Farklı yaklaşımlarla da kapasitemizi arttırarak devletimizin kuvvetli bir şekilde öğrencilerimizin yanında olduğunu gösteriyoruz" dedi.

Özel yurtlarda birtakım sıkıntıların yaşandığı konusunda kendilerine gelen duyumlar olduğunu dile getiren Bakan Kılıç, "Özel yurtlarda yaşanan birtakım olaylar olduğu noktasında duyumlar var. Öğrenci kardeşlerimiz rahat olsunlar. Devletimizin gücü onların barınmalarını karşılayacak güçtedir. Öğrenci kardeşlerimizin en iyi şekilde üniversite eğitimi görmeleri ve barınmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genç bir nüfusa sahibiz. Geleceğe yönelik hazırlıklarımız devam ediyor. Üniversite öğrencilerimizin en konforlu şekilde barınmaları için çalışmalarımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Abdurrahman Savaş Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title