Haberler

Bakan Kılıç: "Ey Hdp Niye Batı'da Türk Bayrağını Kullanıyorsun da Doğu'da veya Güneydoğu'da...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vezirköprü- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: - "Bir zahmet et Kılıçdaroğlu, git de Kredi Yurtlar Kurumunun yönetmeliğini bir oku. Şu anda Kredi Yurtlar Kurumundan kredisini almış öğrencilerimizin geri ödemesinin başlama tarihi mezun olduktan sonra 2 yıl" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "öğrenciler, sigortalı işe girdikten sonra kredi ödemeleri başlayacak" vaadiyle ilgili, "Bir zahmet et Kılıçdaroğlu, git de Kredi Yurtlar Kurumunun yönetmeliğini bir oku. Şu anda Kredi Yurtlar Kurumundan kredisini almış öğrencilerimizin geri ödemesinin başlama tarihi mezun olduktan sonra 2 yıl" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vezirköprü- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: - "Bir zahmet et Kılıçdaroğlu, git de Kredi Yurtlar Kurumunun yönetmeliğini bir oku. Şu anda Kredi Yurtlar Kurumundan kredisini almış öğrencilerimizin geri ödemesinin başlama tarihi mezun olduktan sonra 2 yıl" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "öğrenciler, sigortalı işe girdikten sonra kredi ödemeleri başlayacak" vaadiyle ilgili, "Bir zahmet et Kılıçdaroğlu, git de Kredi Yurtlar Kurumunun yönetmeliğini bir oku. Şu anda Kredi Yurtlar Kurumundan kredisini almış öğrencilerimizin geri ödemesinin başlama tarihi mezun olduktan sonra 2 yıl" dedi.Kılıç, Vezirköprü ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslendi.AK Parti'de dava şuuru olduğunu belirten Bakan Kılıç, Samsun'da 7 Haziran Genel Seçimleri için 9 adayla sahada olduklarını söyledi.Seçimlerin yaklaştığını belirten ve destek isteyen Kılıç, 13 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin yaptığı hizmetleri anlattı.Muhalefete yönelik eleştirilerde de bulunan Kılıç, "Biri 'kasada var' diyor. Biri 'ekonomi kötüye gidiyor' diyor. Biri diyor ki 'kasa ağzına kadar dolu', birisi diyor ki 'battık.' Bir karar verin anlaşın ya. Koalisyonsunuz siz, bir anlaşın ya. Birisi başka, birisi başka bir şey diyor. Bu nasıl bir şey anlamadım" diye konuştu.Tek vatan, tek bayrak, tek millet vurgusu yapan Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: "Biz ne diyoruz ' 'Tek vatan' diyoruz, 'Tek millet' diyoruz, Tek bayrak' diyoruz değil mi' Bizim ay yıldızlı bayrağımız her mitingde var. Her yerde dalgalanıyor. Peki onlar ne diyor? Ey HDP niye Batı'da Türk bayrağını kullanıyorsun da Doğu'da veya Güneydoğu'da kullanmıyorsun?"- "İşe girinceye kadar zaten ödeme yok"Eskişehir'de yaptığı mitingde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "öğrenciler, sigortalı işe girdikten sonra kredi ödemeleri başlayacak" vaadinde bulunduğunu hatırlatan Bakan Kılıç, mevcut uygulamanın zaten bu şekilde işlediğini belirtti.Kılıç, "Bir zahmet et Kılıçdaroğlu, git de Kredi Yurtlar Kurumunun yönetmeliğini bir oku. Şu anda Kredi Yurtlar Kurumundan kredisini almış öğrencilerimizin geri ödemesinin başlama tarihi mezun olduktan sonra 2 yıl. Bu normali. Ama sigortalı işe başlamadığını belgelediği anda her sene erteleniyor. Yani işin özü şu, işe girinceye kadar zaten ödeme yok. Sen çıkmışsın 'Biz iktidar olursak bunu yapacağız.' Yahu zaten var, var" ifadesini kullandı.Milletin beklenen cevabı 7 Haziran'da vereceğine dikkati çekerek konuşmasını tamamlayan Bakan Kılıç, mitingin ardından seçim otobüsü ile ilçeyi gezerek vatandaşları selamladı.Daha sonra Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezinde muhtarlarla bir araya gelen Bakan Kılıç, muhtarların sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Akif Çağatay Kılıç Kemal Kılıçdaroğlu Vezirköprü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title