Haberler

Bakan Kılıç: "Elde Edeceğiniz Her Başarı Gerçekten Başarı Olsun"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sporcuların başarıya çalışarak gitmesini isteyerek, “Elde edeceğiniz her başarı gerçekten başarı olsun. Hiçbir şekilde yanlış yollara başvurarak başarı elde etmenin peşine gitmeyin.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sporcuların başarıya çalışarak gitmesini isteyerek, "Elde edeceğiniz her başarı gerçekten başarı olsun. Hiçbir şekilde yanlış yollara başvurarak başarı elde etmenin peşine gitmeyin. Çünkü o başarı değildir, o ancak ve ancak en başta kendinizi, size emek veren antrenörlerinizi ve ailelerinizi kandırmaktır" dedi.

Bir dizi gezi ve toplantıya katılmak üzere Mersin'e gelen Bakan Kılıç, Edip Buran Spor Salonu'nda Mersinli sporcularla buluştu. Buluşmada değişik branşlarda Türkiye'yi temsil ederek uluslararası başarı elde eden 18 Mersinli sporcuya ödül veren Kılıç'a, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever ile il protokolü eşlik etti. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun konuşmasının ardından kürsüye çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlerle buluşmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "18 kardeşimize bugün ödül vereceğiz. Bundan dolayı bütün Mersinli sporcularımız gurur duymalı, destek olmalı ve alkışlamalı. Burada 17. Akdeniz Oyunları'nı çok kısa sürede başarı ile yaptık. Oyunların başarı ile yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu oyunların hem kısa sürede hem de başarı ile yapılmış olmasından dolayı hepimiz gurur duymalıyız. Çünkü devletimizin ve sizlerin en büyük gururu uluslararası arenada başımızı öne eğmeden, bu şekilde başarılı organizasyonları yapmaktır" şeklinde konuştu.

"YANLIŞ YOLLARA BAŞVURARAK BAŞARI ELDE ETMENİN PEŞİNE GİTMEYİN"

Konuşmasında gençlere öğütler de veren Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yalnız şunu unutmayın, başarıya çalışarak gideceksiniz. Başarıya azimle elde edeceksiniz ama başarıyı elde etmek için her zaman ahlaklı olacaksınız, çalışkan olacaksınız ve doğru rekabetin içerisinden başarıyla çıkarak elde edeceksiniz. Başka türlü değil. Çünkü başarının güzeli doğru olanıdır, ahlaklı olanıdır ama aynı zamanda ter dökülerek kazanılanıdır. Yani çaba harcayarak kazanılanıdır. Bunları sizden özellikle rica ediyorum. Hiçbir şekilde yanlış yollara başvurarak başarı elde etmenin peşine gitmeyin çünkü o başarı değildir. O ancak ve ancak en başta kendinizi, size emek veren antrenörlerinizi ve ailelerinizi kandırmaktır. Elde edeceğiniz her başarı gerçekten başarı olsun."

Konuşmaların ardından Bakan Kılıç, çeşitli dallarda uluslararası başarı elde eden 18 Mersinli sporcuya ödüllerini verdi.

BAKAN KILIÇ AKDENİZLİ ESNAFLA BULUŞTU

Öta yandan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mersinli sporcularla buluşmadan önce, merkez Akdeniz ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafların her birine girerek selamlaşan Bakan Kılıç'ı, bir kadın protesto etti. Protestocu kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak, olay yerinden götürüldü. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akif Çağatay Kılıç Basri Güzeloğlu Mersinli Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title