Haberler

Bakan Kılıç'dan Olimpiyat'a Gidecek Olan Sporculara Mektup

Ankara-dhario 2016 Olimpiyat Oyunları'na gidecek güreşçilerimize Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından mektup gönderildi.

Ankara-dha

rio 2016 Olimpiyat Oyunları'na gidecek güreşçilerimize Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından mektup gönderildi. Mektupta sporcularımızı Olimpiyata gitme hakkı kazandıkları için tebrik eden Bakan Kılıç sonunda "Bu aziz ülkenin bir evladı olmak şuuru ile milletimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine can-ı gönülden inanıyorum" dedi.

Dünyanın en büyük spor organizasyonu bu yıl Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yapılacak. 14-21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Olimpiyatlara güreş branşında 18 sıkletin 14'ünde güreşçi göndererek dünyanın en çok güreşçi gönderen 2. ülkesi Türkiye oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da, Rio'ya gidecek güreşçilerimiz için mektup gönderdi.

'Sevgili Kardeşim' diye hitap ettiği mektubunda şu sözlere yer verdi:

"Kendi branşında edindiğin başarı, harcadığın emek ve döktüğün alın teri sayesinde elde ettiğin, Rio Olimpiyatlarına katılma kotası başarısından dolayı seni kutluyorum.

Bu başarın ile aynı zamanda yetişmekte olan genç sporcu kardeşlerimize örnek olmaktasın.

Örnek tavrın ve sporcu karakterin, bizleri gurulandırmaktadır.

Sporu kendisine hayat felsefesi edinmiş tüm sporcuların hedeflerinden bir tanesi olan olimpiyatlara katılma hakkını, uzun bir hazırlık süreci ve yoğun bir çalışma temposu ile kazandın.

Dünyanın en prestijli spor organizasyonu olan olimpiyatlara katılma hakkını kazanarak aynı zamanda, Ay Yıldızlı bayrağımızı ve onun temsil ettiği değerleri tüm dünya önünde temsil etmeye de hak kazandın.

Bu gayretlerin ve başarıların ile sen, Türkiye'mizi en iyi şekilde temsil edecek ve milletimizin guru kaynağı olacaksın.

Sen ve senin gibi tüm sporcularımızın, elde ettiği başarı ile birlikte, müsabaka esnasında, öncesinde ve sonrasında sergilediğiniz davranışlar da milletçe bizleri ziyadesiyle gururlandırmaktadır.

Sporun gerçek amacına ve ruhuna uygun davranışının da aynı zamanda dünya sporuna ve sporcusuna barış, dostluk ve kardeşlik mesajı taşıdığına da yürekten inanıyorum.

Milletimizin Bağrından çıkan, sportif yeterliliğin yanında ahlaki liyakate sahip ve bu aziz ülkenin bir evladı olmak şuuru ile milletimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine can-ı gönülden inanıyorum.

Değerli Kardeşim,

Ülkemizin gurur kaynağı olan seninle gurur duyuyor ve katılacağın olimpiyat müsabakalarında başarılar diliyorum.

Rio Olimpiyatlarında görüşmek dileğiyle."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title