Haberler

Bakan Kılıç: Bizim Özelliğimiz; Verdiğimiz Sözü Tutmamızdır

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "AK Parti hükümetlerinin en önemli özelliği; 'Durmak yok, yola devam.' Biz durarak değil, koşarak çalışacağız." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: - "AK Parti hükümetlerinin en önemli özelliği; 'Durmak yok, yola devam.' Biz durarak değil, koşarak çalışacağız"- "Bizim özelliğimiz; verdiğimiz sözü tutmamızdır"BURSA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "AK Parti hükümetlerinin en önemli özelliği; 'Durmak yok, yola devam.' Biz durarak değil, koşarak çalışacağız" dedi.Atıcılar Eğitim ve Spor Vadisi'nde, 200 yatak kapasiteli Sporcu Kamp Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Kılıç, daha sonra aynı kompleksteki futbol sahasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri açılış törenine katıldı.Törende konuşan Kılıç, bu yıl ikincisi organize edilen etkinlikler çerçevesinde ülke genelinde 81 ilde 10 bin spor kulübüne malzeme desteği sağladıklarını bildirdi.Bursa'da da 409 spor kulübüne malzeme yardımında bulunduklarını anlatan Kılıç, "Spor kulüplerimize malzeme yardımının dışında mümkün olduğu kadar kaynaklarımızdan maddi yardımda da bulunmaya gayret ediyoruz. Bunu da gözardı etmememiz lazım. Buralarda biz sizlerle bir arada olduğumuzda çok fazlasıyla mutlu oluyoruz. Çünkü fazla söze gerek yok. Tesisler, nerede olduğumuzu çok iyi gösteriyor. Bu konuda da Bursa, kendisini şanslı addedebilir" diye konuştu.- "Amatör olmadan profesyonel olunmuyor"Duracak hiç vakitlerinin olmadığını vurgulayan Kılıç, şöyle devam etti: "Çünkü AK Parti hükümetlerinin en önemli özelliği; 'Durmak yok, yola devam.' Biz durarak değil, koşarak çalışacağız. Yerel yönetimlerimizle ve bütün unsurlarımızla beraber sizlerin geleceğini hazırlamak için bugünden çalışıyoruz. Çünkü biz, bugün eğitiminizi, donanımınızı ve hazırlıklarınızı verebilirsek o zaman sizlerin gelecekte başarılı olması mümkün olacaktır. Sizlerin bugün elde edeceği donanımlar, işte onlar bundan 10, 15, 20 sene sonra ülkemizin daha büyük kalkınma hamleleri içinde olmasının garantisi olacaktır. 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu hedefler doğrultusunda, Başbakanımız ve Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun gece gündüz çalışmasıyla bizlere vermiş olduğu talimatlarla gece gündüz demeden yolumuza devam ediyoruz. Unutmayalım; amatör olmadan profesyonel olunmuyor."Kılıç, amatör spora desteklerinin artacağını söyleyerek, bu kaynakların sporculara aktarılacağını belirtti. Kılıç, bunun sözünü verdiğine değinerek, "Bizim özelliğimiz; verdiğimiz sözü tutmamızdır" ifadesini kullandı.Daha sonra Kılıç, amatör spor kulüplerinin temsilcilerine malzemelerini teslim ederek sporcularla fotoğraf çektirdi.Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, yanlarına gelen Kılıç'a, İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu.Bakan Kılıç, aynı komplekste yer alan Osmangazi Gençlik Merkezi'nde de incelemelerde bulundu. -Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç-Atıcılar Eğitim ve Spor Vadisi

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Ak Parti Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title