Haberler

Bakan Kılıç, Beşiktaş Yönetimini Kabul Etti

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Bakanlık binasında gerçekleşen kabulde başkan Fikret Orman, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Asbaşkanlar Deniz Atalay ve Umut Güner, yönetim kurul üyeleri Emre Kocadağ, Hakan Özköse, Yalçın Kaya Yılmaz ve Erdal Karaca yer aldı.

Kılıç, kabulde sporun en çok göze batan ve en çok gündemde yer alan branşının futbol olduğunu anlattı. Bakan Kılıç, "Ancak Türkiye'de diğer branşlarda da yoğun bir şekilde çalışmamız ve gelecekte yapacağımız müsabakalardaki başarılarımızı artırmamız gerekiyor. Bunun koordinasyonunda ve desteğinde hiç şüphesiz ki biz sizlerle olmaya ve beraber çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Son 12 yıldır Türkiye'de sportif anlamda yapılan altyapı çalışmalarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun desteğiyle ilerlediğini kaydeden Kılıç, finansal desteklerin yanı sıra altyapıda yapılan çalışmaların iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Futbol kulüplerinin maddi sıkıntılarının olduğunu ifade eden Kılıç, "Kulüplerimizin bazı olumsuz konularda devam eden sıkıntıları var. Bu konuda UEFA'nın kriterleri zaten hepimizin malumu. Bunlar bize gelmeden önce, ev ödevimizi yapıp finansman alanındaki çalışmalarımıza dikkatlice devam etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kılıç, birlikteliğin ve beraberliğin, fair-play ruhunun sahada, tribünlerde ve aynı zamanda kulüpler içerisinde de devam etmesi gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Şu anda Kulüpler Birliğinde oluşmuş güzel bir atmosfer var. Tabii ki fikir farklılıklarının olması normal ama bunlar dile getirilirken kullanılan üslup ve kelimeler önemlidir. Sporcu kardeşlerimizin sahadaki tavırları hem seyirciyi, hem de camiaların birbiriyle olan ilişkilerini belli noktada etkiliyor. Yöneticilerin ve kulüp başkanlarının inisiyatif kullanarak her zaman olumlu şekilde konulara yaklaşmaları ciddi manada birliğin beraberliğin ve ortak sorunların çözülmesine vesile olacaktır."

Kılıç, Beşiktaş Kulübü'ne gerek gençler konusunda çalışmaları gerekse de Türk sporuna kazandıracakları stat projesi nedeniyle teşekkür etti.

"Stat konusunda Beşiktaş'a bugüne kadar verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecektir" diyen Kılıç, şunları söyledi:

"Bu projeler önemli çalışmalar. Bizim de UEFA standartlarında devam eden, yaşayan statlar olarak görmek istediğimiz projelerimiz devam ediyor. İnanıyorum ki bu çalışmalarımızı el ele götürdüğümüz zaman çok daha büyük başarılara imza atacağız. Önümüzde çok farklı bir dönem var. 2016 ve 2020 Olimpiyatları için hazırlıklarımız devam ediyor ve sizin de destek vereceğinizden eminim." - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Fikret Orman Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title