Haberler

Bakan İslam: Çalışmayan Kadın Yoktur

* Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Şöyle bir ayrımımız var; çalışan kadın, çalışmayan kadın.

* Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam,

"Şöyle bir ayrımımız var; çalışan kadın, çalışmayan kadın. Yanlış. Çalışmayan kadın yoktur bütün kadınlar çalışıyor. Kimisi evde çalışıyor, kimisi hem evinde hem de işinde dışarıda çalışıyor"

Haber-Kamera: Naci YÖNER - İSTANBUL DHA

Tuzla Belediyesi Orhanlı Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM), Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam tarafından açıldı.

KADINLAR DAİMA ÇALIŞIYOR

Bakan Ayşenur İslam açılışta yaptığı konuşmada, 'Aile toplumun temelidir, güçlü yaşaması gerekir ve geleceğe sağlıklı intikal etmesi gerekir" dedi. Ailenin en önemli unsurunun kadındır olduğunu belirten Bakan İslam, "Aileyi kuran, yaşatan, ayakta tutan güçtür kadın.Onun için ailenin güçlü olması için kadının da güçlü olması gerektiğine inanıyoruz.İyi hayat şartlarına sahip, iyi eğitilmiş, donanımlı kadınlara ihtiyacımız var. Bu kadınlar, ister evlerinde çalışsınlar, ister dışarıda çalışıyorlar daima çalışıyorlar. Şöyle bir ayrımımız var; çalışan kadın, çalışmayan kadın. Yanlış. Çalışmayan kadın yoktur bütün kadınlar çalışıyor. Kimisi evde çalışıyor, kimisi hem evinde hem de işinde dışarıda çalışıyor" dedi.

Türk kadınlarının çocuklarını büyütürken çalıştıklarını ve kariyerlerin böyle yapabildiklerini, hatta yarım bırakmak zorunda kaldıklarını vurgulayan Bakan İslam, Amerikalı kadınların çocuk yaptıktan sonra çocuklarının kendilerine ihtiyaç duymayacakları zamana kadar onlara baktıklarını ve kariyerlerine daha sonra devam ettiklerini belirtti.

MUHAMMED ALİ İLE SOHBET ETTİ.

Açılışını yaptığı AÇEM'de incelemelerde bulunan Bakan Ayşenur İslam, resim yapan çocuklar arasında 4 yaşındaki bir çocuğun adını sordu. Adının Muhammed Ali olduğunu öğrenince ona, 'Sen Muhammed Ali'yi tanıyor musun' İnşallah onun gibi Çok güçlü olursun" dedi

BAKAN EBRU YAPTI

Bakan İslam, kadınlara el sanatları verilen dersliklerde Ebru hocasından kısa bir süre çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Ayşenur İslam, ebru da yaptı. Ayşenur İslam, daha sonra başka bir derslikte müzik dinletisine katıkarak,çocuklarla sohbet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuzla Belediyesi Ayşenur İslam Muhammed Ali Orhanlı Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title