Haberler

Bakan Işık Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Biz, hayata geçirdiğimiz hizmetleri gelecekteki projelerimize referans olsun diye anlatırız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bugüne kadar yaptığı hizmetler gelecek yıllar için çok önemli bir referanstır.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Biz, hayata geçirdiğimiz hizmetleri gelecekteki projelerimize referans olsun diye anlatırız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bugüne kadar yaptığı hizmetler gelecek yıllar için çok önemli bir referanstır. İnşallah Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile çok güzel çalışmalara imza atarız" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bir dizi programa katılmak üzere Sakarya'ya gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ı makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette Vali Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da hazır bulundu.

Bakan Işık'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, "Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık'ı şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Bakanımız Sayın Fikri Işık'ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sayın Bakanımızın başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından Bakan Işık'a üzerinde Sakarya motiflerinin yer aldığı minyatür çalışması hediye etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na görevinde başarılar diliyorum. Değerli başkanımızın Sakarya'ya çok ciddi hizmetleri olmuştur. Biz, hayata geçirdiğimiz hizmetleri gelecekteki projelerimize referans olsun diye anlatırız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bugüne kadar yaptığı hizmetler gelecek yıllar için çok önemli bir referanstır" diye konuştu.

Küçük sanayi sitesinde yenileme çalışmasını hayata geçirmeyi istediklerini de belirten Işık, "İnşallah bu dönem içerisinde modern bir sanayi sitesini Sakarya'ya kazandırmaya için çalışacağız. Şehirlerimizin sahip olduğu doğal güzellikleri koruyarak gelecek nesillere çok daha güzel bir ülke bırakmak için çalışıyoruz. Şehrimizi kalkındırmak, geliştirmek ve çok daha yaşanabilir bir hale dönüştürmek de yine bizim sorumluluğumuzda. İnşallah Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile çok güzel çalışmalara imza atarız" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Avni Coş Zeki Toçoğlu Fikri Işık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title