Haberler

Bakan Işık, Fatsa'da Sanayi Yatırımlarını İnceledi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Fatsa’da bazı inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Fatsa'da bazı inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Bakan Fikri Işık'ın ziyaretleri sırasında AK Parti Ordu Milletvekilleri İhsan Şener, Mustafa Hamarat, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan eşlik etti.

Yanındakilerle birlikte Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'ne geçen Bakan Işık, bazı fabrikaları ve iş yerlerini gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Fatsa Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Olgun Topkaya'nın hazırladığı bir sunuma katılan Bakan Işık, Fatsa'nın sanayi ve yatırımda geldiği noktayı konu alan bir sunum programına katıldı. Sunum sırasında organize sanayi bölgelerinin kurulmasıyla, sanayi yatırımlarının hız kazandığı Ordu'nun, yatırımcıların dikkatini çekmeye başladığını anlatan Fatsa OSB Müdürü Olgun Topkaya, "Ordu'da sanayi genellikle tarıma dayalıdır. Başlıca sanayi kuruluşları fındık kırma, fındıklı ürünler, deniz ürünleri, orman ürünleri, fındık yağı, çimento ve tekstil fabrikalarıdır. Şu an Fatsa OSB'de 2350 kişi istihdam edilmektedir. Bu sayının 7 bin 500'e çıkarılması için çalışmalar yapılmaktadır" dedi.

Sunumun ardından kendisine eşlik edenlerle vedalaşan Bakan Işık, daha sonra Fatsa'dan ayrıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fikri Işık Ak Parti Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title