Haberler

Bakan Hayati Yazıcı Rize'de

Rize'nin Çayeli ilçe meydanında yeni Hükümet Konağı ve belediye binasının temel atma töreni Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Rize'nin Çayeli ilçe meydanında yeni Hükümet Konağı ve belediye binasının temel atma töreni Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın katılımıyla gerçekleşti.

İlçe meydanında bulunan eski hükümet konağı, jandarma binası ve maliye lojmanının yıkımı sonrası inşaatına başlanan ve ilçede kazanılan arazinin meydan olarak kullanılması yönünde tartışmalara neden olan yeni hükümet konağı binası inşaatının temeli atıldı.

Temel atma törenine Rize Valisi Nurullah Çakır, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Ak Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Dr. Atilla Esmen, Saadet Partisi Çayeli Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Çiftçi, Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bakan Hayati Yazıcı temel atma töreninde yaptığı konuşmada "Bazı arkadaşlarımız bizden farklı düşünüyor. Bu alanın ilçeye meydan olarak bırakılması yönünde düşünceleri var. Gönül isterdi ki bu alanı meydan olarak kullanalım. Yalnız Rize'de ve Çayeli'nde yer sıkıntımız var" diyerek, arsa sorunundan dolayı binayı tekrar buraya yaptıklarını belirtti.

Milletin duruşunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşu gibi olması gerektiğini ifade eden Bakan Hayati Yazıcı, "Türkiye'de milletin iradesine yabancı faaliyetler karşısında, haksızlıklar karşısında hep dik durduk. Nasıl dik durduk biliyor musunuz? Ardıç ağacı gibi dik durduk. Güçlü, öyle dik durduk ama şefkat gereken insanların yanında da Kızılağaç gibi yumuşak durduk. Bu ülke sizin, eminim ki siz haksızlık yapmazsınız. Doğru ne ise, size kim hizmet getirecekse onunla birlikte yürürsünüz" diye konuştu.

Yazıcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Mart'ta Rize'de olacağını belirterek, herkesi Başbakan Erdoğan'ı desteklemeye çağırdı.

Tören konuşmalarının ardından Bakan Yazıcı, "Hayırlı Olsun" diyerek inşaatın temeline ilk betonu attı. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title