Haberler

Bakan Güllüce: (Cumhurbaşkanlığı Adaylığı) Millet Gönlünün İçindeki Adayı Seçimlerde Söyledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri adaylığı tartışmalarıyla ilgili, "Millet gönlünün içindeki adayı seçimlerde söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri adaylığı tartışmalarıyla ilgili, "Millet gönlünün içindeki adayı seçimlerde söyledi. Bütün dünyanın koalisyonuna rağmen, küresel güçlerin koalisyonuna rağmen, akla hayale gelmeyecek çirkin kara propagandalara rağmen milli irade gönlünde kim olduğunu söyledi. Milli iradenin önünde hiçbir güç duramaz" dedi.

MİLLİ İRADENİN ÖNÜNDE HİÇBİR GÜÇ DURAMAZ

Bakan Güllüce, 3 dönem belediye başkanlığı yaptığı Tuzla Belediyesi'ni ziyaret etti. AK Parti'den seçimleri kazanarak Tuzla Belediye Başkanı olan Şadi Yazıcı'yı makamında ziyaret eden Güllüce, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, "Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmeleriniz nelerdir? Sizin gönlünüzden geçen bir aday var mı?" sorusuna Güllüce şu cevabı verdi:

"Millet gönlünün içindeki adayı seçimlerde söyledi. Bütün dünyanın koalisyonuna rağmen, küresel güçlerin koalisyonuna rağmen, akla hayale gelmeyecek çirkin kapa propagandalara rağmen milli irade gönlünde kim olduğunu söyledi. Milli iradenin önünde hiçbir güç duramaz. Sayın Başbakanın aday olmamasını söyleyenler önce kendi partilerinin içindeki düzeni ve kayıplarının hesaplarını kendi partililerine vermeleri lazım. Ak Parti'den kimin aday olup olmayacağı onları ilgilendiren bir konu değil, ayrıca şık da değil. Onların yapacağı şey '60 senedir niye iktidar olmuyoruz, bu millet niye bizi sevmiyor ve seçmiyor, biz niye 407 ilçede yüzde 10 barajının altında kaldık?' sorularını sorup, bunlara kendi partilerinin içinde cevap arayıp güçlü bir muhalefet çalışmalarını yapmaları lazım. Ak Partililer kimi aday gösterip göstermeyeceklerini bilirler. Milli iradeye en çok saygı gösteren parti olarak millete sorduk millet de birşeyler söyledi. Biz de ona uyarız."

Bakan Güllüce, Toplu Konut İdaresi Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili soruya da "Herkes bir, geliyor ve gidiyor. Giden arkadaşımız uzun zaman hizmet etti, değerli bir kardeşimiz. Gelen arkadaşımız da bizim kadim arkadaşımızdır. İkisine de hayırlı olsun" diye cevap verdi.

ÖA(BB) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuzla Belediyesi İdris Güllüce Şadi Yazıcı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title