Haberler

"Dünyada Böyle Bir Başarı Sağlanmadı"

Vecdi Gönül partisinin büyük bir başarı elde ettiğini söyledi: Hâlâ araştırılıyor; 'Dünyada böyle bir şey oldu mu?' diye

Ben dünyada da böyle bir başarı sağlandığı tespitinin yapıldığını şu ana kadar öğrenebilmiş değilim" dedi.

Milletvekili seçimi ardından Antalya'nın ilçelerinde teşekkür ziyaretlerini sürdüren Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, kendisiyle birlikte seçilen milletvekilleriyle bugün Korkuteli İlçesi'ni ziyaret etti. Korkuteli Papir Düğün Salonu'nda çok sayıda partili tarafından karşılanan Bakan Gönül, 12 Haziran seçiminde Antalya ve Türkiye'de büyük bir başarı elde ettiğini söyledi. "Bu başarınızdan dolayı Korkuteli halkına teşekkür ediyorum" diyen Bakan Gönül, şöyle konuştu:

"Türkiye'de hiç olmadık bir başarı sağlandı. Hâlâ araştırılıyor, 'Dünyada da böyle bir şey oldu mu?' diye. Ben dünyada da böyle bir başarı sağlandığı tespitinin yapıldığını şu ana kadar öğrenebilmiş değilim. İktidardayken oylarıartırarak seçim kazandık, başarılı dış politikalarla Türkiye'nin dışarıdaki itibarı yükseldi. "

Bakan Gönül ve beraberindekiler daha sonra Elmalı İlçesi'ne geçti. - Antalya / Korkuteli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title