Haberler

Bakan Eroğlu, Zeynel Bey Türbesinde İftarını Açtı

Bakan Eroğlu, Zeynel Bey Türbesinde iftarını açtıBATMAN - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Batman'ın Hasankeyf ilçesindeki Zeynel Bey Türbesinde iftarını açtı.

Bakan Eroğlu, Zeynel Bey Türbesinde iftarını açtı

BATMAN - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Batman'ın Hasankeyf ilçesindeki Zeynel Bey Türbesinde iftarını açtı.

Devlet Su İşleri tarafından Hasankeyf ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaklaşık 40 gün önce yeni Hasankeyf Kültür Parkındaki yerine taşınan 650 yıllık Zeynel Bey Türbesinin önünde düzenlenen iftar programına katıldı.

Hasankeyflilerle tek tek sohbet eden Bakan Eroğlu, daha sonra yeni yerindeki Zeynel Bey Türbesini gezerek DSİ yetkililerden bilgi aldı.

Hasankeyf'e önem gösterdiği kadar kendi ilçesine önem göstermediğini ifade eden Eroğlu, ilgili bakanlarla görüştüğünü ve bu bölgeye gereken önemin verilmesi gerektiğini kaydetti. Hasankeyf'i Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güzel ilçesi yapacağına dair söz verdiğini anımsatan Eroğlu, "Hasankeyf'i Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en muhteşem ilçesi yapacağıma söz verdim. Özen gösteriyoruz, inşallah burayı çiçek gibi yapacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Veysel Eroğlu Hasankeyf Türkiye Batman Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title