Haberler

Bakan Eroğlu, "Şu An İçin Yeteri Kadar Suyumuz Var" Haberine Ek

"seçimler BİTTİ, ARTIK HİZMET ZAMANI" Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret ettikten sonra Ulucami'de Cuma namazı kıldı.

"seçimler BİTTİ, ARTIK HİZMET ZAMANI"

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret ettikten sonra Ulucami'de Cuma namazı kıldı. Namazın ardından Uşak Belediyesi tarafından Dülgeroğlu Otel'de verilen yemeğe katılan Bakan Eroğlu, seçimlerin bittiğini, artık hizmet zamanı olduğunu kaydetti. Bakan Eroğlu yaptığı konuşmada, "Uşak Belediyesi'nin çok güzel projeleri var. Kentsel dönüşüm ve Kent Park projelerini biz her yerde örnek olarak gösteriyoruz. Uşak için yeni bir dönem başlıyor. Uşak'a her türlü projesinde sonuna kadar destek vereceğiz. Kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan Küçükler Barajı'na ek olarak yeni bir yatırım daha düşünüyoruz. Uşak büyüdü, yeni içme suyu kaynaklarına ihtiyaç var. Bu konuda gerekli yatırımlar yapılacak" dedi. Yemeğin ardından Ak Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ı makamında ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başkan Cahan'dan Kent Park projesi, Eğitim Kampüsü, Spor Kampüsü ve Dokuzsele Deresi Islah projesiyle ilgili bilgi aldı. Projelere destek sözü veren Bakan Eroğlu, "Meydanı olmayan bir şehir olmaz. Uşak'a Kent Park projesiyle bir meydan kazandırılacak. Proje kapsamında bölgede taşınması gereken çok sayıda okul bulunuyor. Okulların bir kampüste toplanması planlanıyor. Yine bölgede Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait olan bir stadyum ve spor salonu bulunuyor. Bakanlık olarak stadyum ve okullar için belediyenin talep ettiği bölgelerde arsa tahsisinde bulunacağız. Uşak'ın ortasından geçen Dokuzsele Çayı'nın ıslah çalışmalarına da hız vererek üzerimize düşen ne varsa bakanlık olarak yerine getireceğiz" diye konuştu. Ak Parti Uşak İl Başkanlığı'na geçen Bakan Eroğlu, partililerle bir araya geldi. Parti binasında yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Bakan Eroğlu, Ak Parti'nin yerel seçimlerde Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attığını dile getirdi. 'İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün' sloganıyla yollarına devam ettiklerini vurgulayan Eroğlu, "Milletimiz, istikrarın sürmesinden rahatsız olan çevrelere çok önemli mesaj verdi. Bize güvenen milletimize ne yapsak azdır. Daha yapacak çok işimiz var" dedi. Partililerle bir süre daha görüşen Bakan Eroğlu, Eşme ilçesine geçerek Ak Partili Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret etti. Belediye binasına çıkmadan önce Eşmelilere seslenen Bakan Eroğlu, 'Eşme'yi çiçek gibi yapacağız. Bunun sözünü vermek için geldik. 2014 ve 2015 yılını Eşme'de bakanlığımız adına hamle yılı ilan ediyoruz. Eşme'de yatırımlarda bundan sonra fırtına gibi eseceğiz. Sizlere hizmet etmek bizim için büyük mutluluk' dedi.

Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin'le makamında bir süre görüşen Bakan Eroğlu, Başkan Çetin'den Eşme'ye yapılacak olan yatırımlar konusunda brifing aldıktan sonra karayolu ile Afyonkarahisar'a hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Ak Parti Eşme Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title