Haberler

Bakan Eroğlu, Bayramlaşma Programına Katıldı

ORMAN ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın açılışını yaptı.

ORMAN ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın açılışını yaptı.

Sandıklı Belediyesi önünde düzenlenen bayramlaşma programına Bakan Veysel Eroğlu'nun yanı sıra Ak Parti milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, Vali Aziz Yıldırım, Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban, Sandıklı Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Çöl, Akharım Belde Belediye Başkanı Eşref Ünsal, Hocalar, Kızılören ve Sandıklı ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların bayramını kutlayan Bakan Veysel Eroğlu, birlik ve beraberliğin önemine işaret etti. Batı ülkelerinin Türkiye'nin de bulunduğu coğrafyayı parçalamak için plan üstüne plan yaptığını anlatan Bakan Eroğlu, buna karşı Türkiye'nin gelecekte güçlü olması gerektiğini söyledi. Türkiye'nin İslam coğrafyasının en son kalesi olduğunu kaydeden Bakan Eroğlu, "Bu kalenin dimdik ayakta kalması lazım. Bunun için 80 milyon vatandaşımızın gece gündüz, millet olarak beraber çalışması lazım. Birlik olmamız lazım" dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünün de yaklaştığını hatırlatan Bakan Veysel Eroğlu, "Alçak FETÖ, Türkiye'yi yıkmak parçalamak için elinden geleni yaptı. İçimize hainleri sokmuşlar. Allaha şükür bu hain darbe girişimi, milletimizin kahramanlığı ve Recep Tayip Erdoğan gibi bir dünya liderinin cesareti, dirayeti sayesinde engellendi" dedi.

Sandıklı Belediyesi tarafından yapılan '15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın açılışını da yapan Bakan Eroğlu daha sonra Dinar İlçesi'ne geçti. - Sandıklıafyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Sandıklı Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title