Haberler

Bakan Ergin, Heyelanın Vurduğu Yaylada İncelemelerde Bulundu

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'ın Dörtyol ilçesi Çökek yaylasında yaşanan heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'ın Dörtyol ilçesi Çökek yaylasında yaşanan heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Ergin, 5 kişinin yaşamını yitirdiği, 12 kişinin yaralandığı Çökek yaylasını ziyaretinde heyelan altında kalan ve zarar gören yerleri gezerek vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bakan Ergin, burada yaptığı açıklamada, kayıp ve yaralıların yanı sıra 18 konutun oturulamaz halde hasarlı olduğunu belirterek, "Uzmanlarımız hasar ve zemin etüt çalışmalarını yaptı, raporları önümüzdeki hafta içerisinde tanzim edecekler. Elektrik direklerinin devrilmesi sonucu yaylamızda kesik olan elektriklerin bir kısmı önümüzdeki salı günü bir kısmı da çarşamba günü verilecek" dedi.

Çökek yaylası, Karakese beldesi ve Dörtyol'un yaralarını sarma noktasında bütün imkanların seferber edildiğini belirten Ergin, şunları söyledi: "Yerel yönetimlerimiz, valiliğimiz imkanları ile birlikte vatandaşlarımızın yaralarını kısa sürede saracağız."

Bakan Ergin, heyelanda hayatını kaybeden vatandaşların evlerine taziye ziyaretlerin de bulunarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar diledi. Ziyarete Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, AK Parti milletvekilleri H. Bayram Türkoğlu, Mehmet Öntürk ve beraberindekiler katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dörtyol Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title