Haberler

Bakan Elvan: YHT'nin Camında Çatlak Vardı, Güvenlik İçin Durdu

Güncelleme:

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan Başbakan'ın da için olduğu YHT'nin arızalanması ile ilgili, "Sabotaj olmayabilir ama kafamda soru işaretleri var." dedi.

Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan İzmit takınlarında arıza yaparak durmak zorunda kalan Yüksek Hızlı Tren ile ilgili açıklama yaptı.

Bakan Elvan, "Trenin camında çatlak vardı. Güvenlik nedeniyle durdu tren. Sabotaj olmayabilir ama kafamda soru işaretleri var." dedi. Bakan'ın açıklaması yaşanan arıza ile ilgili soru işaretlerinin doğmasına ve kafaların karışmasına neden oldu.

İlgili Haberler

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan konuyla ilgili trende basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı:

"DAHA ÖNCE GEÇEN TRENDE OLMADI"

"Elektriğin olmadığı bir bölümde kataner telini tutan bağlantının aşağı inmesi söz konusu. Hadise bundan ibaret. Önden 15 dakika önce başka bir tren geçmişti. Daha önceki trende bu olmadı.

"SABOTAJ OLMAYABİLİR..."

Net olarak bir şey söylemem mümkün değil. Sadece bu durum kafamda bir soru işareti yaratıyor.
Sabotaj olmayabilir. Böyle bir şey ifade etmiyorum. Ama kafamda bir soru işareti var.
Makinist 15 yıldan bu yana ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını ifade ediyor."

"ARIZA NEDENİNİ BİZDE BİLMİYORUZ"

Yaklaşık 20 dakika sonra arıza giderilip tren hareket ederken, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a, "Sayın bakanım daha önce böyle bir şey olmamıştı, hiç anlayamadık. Nedenine bakıyoruz" dediği duyuldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (43)

Türk İşi:

YAT. Yüksek Arızalı Tren. Bi de ''Çin Malı'' şeklinde aşağılama deyimleri vardır Türklerin. Türk Malı daha aşağılık bence.

3
42
yanıtYanıtla
BY250gr@hotmail.de:

TÜRK MAL-I sensin

yanıt0
yanıt0
Kuzey:

Anadolunun alnı ak cumhurbaşkanı, İhsanoğlu. Reisi Cumhur.

30
3
yanıtYanıtla
ferhat:

motora bakın bi miyav sesi geliyodu sanki:)

26
7
yanıtYanıtla
Gökhan yıldız:

Sonuna kadar ihsanoğlu. Başka yolu Yok..

25
1
yanıtYanıtla
ESKENAN:

KEDİDİR KEDİ

22
3
yanıtYanıtla
johnmonic@gmx.net:

kiskananlar muahah

yanıt0
yanıt0
YILMAZ:

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE İHSANOĞLUNA OY ATACAM. KİM NE DERSE DESİN, ADAM GİBİ ADAM İHSANOĞLU..

20
5
yanıtYanıtla
yozgatlı:

paraleleller paralel trenden size sabotaj yapmıştır..:) ulan adamaların ahı tuttu rezil oldunuz be

17
7
yanıtYanıtla
Mustafa Bilgin:

sinek konsa uzerine sabotaj olabilir. Mazlumu oynamayi kes

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title