Haberler

Bakan Bozdağ'dan Adana Demirspor'u Şehirden Kovan Valiye Tepki

Güncelleme:

Valiliğin Adana Demirspor'u güvenlik gerekçesiyle Malatya'yı terk etmesini istemesine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tepki gösterdi.

Play-Off müsabakalarının ilkini Elazığ Spor ile ile oynayacak Adana Demirspor'un Malatya'da girdiği kamptan güvenlik gerekçesiyle ayrılması istendi. Valilik, Alima Yeni Malatyaspor - Adana Demirspor taraftarları arasındaki gerilim nedeniyle, teknik direktörlüğünü Yılmaz Vural'ın yaptığı Adana Demirspor kafilesinin şehri terk etmesini istedi. Bu duruma Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan tepki geldi.

"ONUN GÖREVİ GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK"

Meclis Genel Kurulu'nda milletvekillerince gündeme getirilen konuyla ilgili Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı eleştiren Bozdağ, şunları söyledi:"Her takımımızın güvenliğini sağlamak, orada sportif faaliyetlerini güven içerisinde yapmasını sağlamak, hükümetimizin de valilerimizin de öncelikli görevidir. Umarım sorun çözülmüştür. Çözülmemişse ben de kendisiyle konuşacağım. Çünkü devletin asli vazifesidir bu. Vali'nin 'Ben güvenliği sağlayamam' diye farklı bir karar vermesini kabul etmek mümkün değildir. Onun görevi güvenliği sağlamaktır."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yeni Malatyaspor Adana Demirspor Bekir Bozdağ Elazığ Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

Malatyalı44:

Sana mı sorcaz hödük kimin çıkarılıp çıkarılmayacağını vali yalnız değil gel Malatyaya hesap ver yüzlerce şehidin kanını !!

19
8
yanıtYanıtla
erzurum:

ülke zalmern faşistlerin pisliklerin eline düşmüş. har vurup harman savuruyorlar. hepsi düşük profilli saraya hizmet edenşler

9
12
yanıtYanıtla
yorumcu:

hayır kardeşim ülkeyi komünistler ele geçirmeye çalışıyor ama o soysuzlara geçit vermeyeceğiz. .

yanıt4
yanıt6
halkcı:

Bence vali haklı üç beş çapulcu maç yapacak diye ortalık savaş alanına dönüyor.

7
13
yanıtYanıtla
muro:

vali mrealatyayı terk et beceriksiz vali

9
7
yanıtYanıtla
zelzele:

ulun bıyık bırakınca bişiler oldu buna malatyaya gelde gör valinin nekadar haklı olduğunu görürsün

10
6
yanıtYanıtla
adaletinizin içine edim...:

amed spora yapılanı göremeyen öküzler adana sporu nasılda görebiliyorlar allah topunuzun belasını versin. . amed spora otel bile vermediler başka ilde konaklandı. .

9
7
yanıtYanıtla
mustafa:

akılsız adam bu şehirlere terörü sokana oy verirsin sonra gelip klavye milliyetçiliği yaparsın

yanıt6
yanıt0
Adınızı Yazın:

Biz Sayın Valimizin arkasındayız sayın valimiz ve ilgililer gerekeni yapmıştır sayın valimizi kutluyorum. Bu Takımın onca husumetten sonra malatyada kamp yapmasının tek amacı malatyalıları ve malatyasporluları tahrik etmektir. Şehrin huzurunu bozmaktır ve Sayın valimizde buna müsaade etmemiştir.

8
7
yanıtYanıtla
FERHAT:

Bekir Bozdağ Valiye sen talimat vermedin mi?

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title