Haberler

Bakan Bozdağ, 30 Yıl Önceki Mezuniyet Fotoğrafıyla Şaşkına Döndü

Güncelleme:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden sınıf arkadaşı Ebazer Karakuş'tan 30 yıl önce çekilmiş mezuniyet fotoğrafını hediye olarak aldı.

Referandum çalışmaları için Çorum'da bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, üniversite arkadaşının sürpriziyle şaşkına döndü. Bakan Bozdağ'a 30 yıl önceki mezuniyetinin fotoğrafı hediye edildi.

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Adalet Bakanı Bozdağ'a sınıf arkadaşı tarafından 30 yıl önce çekilmiş mezuniyet fotoğrafı hediye edildi. Referandum çalışmaları kapsamında Çorum'da bulunan Bakan Bozdağ, Osmancık Belediyesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden sınıf arkadaşı Ebazer Karakuş'un sürprizi ile karşılaştı.


Karakuş, Bakan Bozdağ'a bundan tam 30 yıl önce İlahiyat Fakültesindeyken sınıf arkadaşları ile birlikte çekilmiş, kendisinin de içinde yer aldığı fotoğrafı hediye etti. Fotoğrafı görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Bakan Bozdağ, dakikalarca fotoğrafı inceledi. Karakuş'a teşekkür eden Bozdağ, fotoğrafın kendisi için çok güzel bir sürpriz olduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Bekir Bozdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title