Haberler

Bakan Ayşen Gürcan 'Börek' Tweetine Açıklık Getirdi

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan çok konuşulan 'börek' tweetiyle ilgili, "Böyle bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor." dedi.

Seçim hükümetinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na getirilen Ayşen Gürcan'ın sosyal medyayı sallayan tweetiyle ilgili, "Böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor." dediği öğrenildi.

İLK BAŞÖRTÜLÜ BAKAN OLARAK TARİHE GEÇTİ

Türkiye'nin ilk başörtülü bakanı olarak tarihe geçen İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gürcan, sosyal medyada çok konuşulan 'börek' tweet'ine açıklık getirdi.

'BÖREK' TWEETİ TARTIŞMA YARATTI

Bakan olmadan önce Twitter hesabını kapattığı öğrenilen Gürcan'ın "Eğer bir Müslüman kadın börek yapmasını bilmiyorsa o aileye dağılmaya mahkumdur" açıklamasını yaptığı iddia edildi.

CHP'Lİ NAZLIAKA BAKAN'IN YANITINI PAYLAŞTI

Günün konusu haline gelen börek polemiğine CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka son koydu. Bakan Gürcan'a ulaşan Nazlıaka, konuyla ilgili şu yanıtı aldığını aktardı: "Börek konusunu netleştirmek için Bakanı aradım: "Böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor" dedi."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aylin Nazlıaka Ayşen Gürcan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (104)

spiderman:

Aylin nazlıkaya denen gerizekilı kadın. Bununla uğraşacağına pkk yardakçısı olan partini atatürk çizgisine bi çekin önce. Pkk yardakçısğ oldunuz hepiniz.

25
59
yanıtYanıtla
tracers:

pislik karı !

29
42
yanıtYanıtla
C.ADANA:

CHP ''nin yalan senaryolarında biri daha!!!! Yemezlerrr.

6
43
yanıtYanıtla
CAN:

sen iyimi börek ye beynin gelişmemeye devam etsin;)

yanıt6
yanıt1
.....:

CHP İLE NE ALAKA LAN APTAL HERİF. . .

yanıt3
yanıt0
Recep Atli:

Bu kadin üniversite bitirmis ama sikca hamur isi yemenin sagliga zararli oldugunu ögrenememis. Demek ki genel kültür yoksunu. Börek yiye yiyede iyice sismis. Türk kadininin arap giysileri ile din kisvesi altinda resmi makamlari isgal etmesinide dogru bulmuyorum. Türkiyede kadinlarin 3 cocuk dogurmasi gerekiyormus. Norvecin nüfusu bizden 10 kat daha az, kisi basina gelir 85 bin dolar. Kadin iktisat profesörü olmus ama dünyadan haberi yok.

21
11
yanıtYanıtla
can:

bundan olsa olsa börek bakanı olur ak börek bakan . .

25
5
yanıtYanıtla
haydar:

Bir ülkenin AİLE SOSYAL BAKANI buysa gerisini siz düşünün dünün açık seçik giyinenini Başını kapatıp vekil seçiliyor ve bakan oluyor ne DEMELi bence Aziz Nesinin ruhuna selam demeli

19
10
yanıtYanıtla
ALPER:

Ne söylediğini bilmiyor mu bu mal, böylelerini bakan yapıyorlar bi de ya bunların eline kaldı ülke. . .

19
9
yanıtYanıtla
asd:

ne günlere kaldık

21
5
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title