Haberler

Bakan Avcı, KKTC Başbakanı Özgürgün ile Bir Araya Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından kabul edilmesi Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ile görüşmesi Kültür ve Turizm Bakanı Avcı KKTC'de Bakan Avcı, KKTC Başbakanı Özgürgün ile bir araya geldi Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından kabul edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından kabul edilmesi

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ile görüşmesi Kültür ve Turizm Bakanı Avcı KKTC'de

Bakan Avcı, KKTC Başbakanı Özgürgün ile bir araya geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından kabul edildi.

Bakan Avcı'nın KKTC temasları çerçevesindeki kabulde Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve ilgili yetkiler hazır bulundu.

Bakan Avcı burada yaptığı konuşmada, geleneği bozmayarak, yeni görevine geldikten sonra ilk yurt dışı ziyaretini KKTC'ye yaptığını belirtti.

Türkiye ve KKTC arasında gerek kültür gerek turizm alanında işbirliğini daha ileri noktalara taşıma adına çalışmalar yapacaklarını ifade eden Avcı, turizm alanında önceden planlanmış ortak eylem planını son gelişmeler çerçevesinde güncelleyerek, imzalayacaklarını anlattı.

Avcı, bugünkü ziyaretin sadece nezaket amaçlı olmadığını belirterek, aynı zamanda çalışma ziyareti olduğunu sözlerine ekledi.

Başbakan Özgürgün de Bakan Avcı'yı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Turizm Bakanlığı ile birlikte çok önemli çalışmalar yapabileceklerini vurguladı.

Hem Türkiye'nin hem de KKTC'nin turizm alanında başarılı olmasını temenni eden Özgürgün, turizmde sezonun başı olduğunu, sektörün artık çok değişik trendlerle ilerlediğini ifade etti.

Görüşmenin ardından Bakan Avcı, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ile bir araya geldi.

Avcı daha sonra temasları çerçevesinde KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu ile görüşecek ve Lefkoşa'daki Selimiye Cami ve Lokmacı bölgesini ziyaret edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Özgürgün Nabi Avcı Türkiye Berova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title