Haberler

Bakan Avcı: "İstikrarın Değerini Siyasi Öngörülebilirliğin Değerini En İyi Kadınlarımız Bilir"

Bakan Avcı: "İstikrarın değerini siyasi öngörülebilirliğin değerini en iyi kadınlarımız bilir"BİLECİK - Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkalığının hazırladığı 'Kadınlar Soruyor' adlı programına katıldı.

Bakan Avcı: "İstikrarın değerini siyasi öngörülebilirliğin değerini en iyi kadınlarımız bilir"

BİLECİK - Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkalığının hazırladığı 'Kadınlar Soruyor' adlı programına katıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa, Bakan Avcı'nın yanı sıra kayınvalidesi Mihriban Yönlüer, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, partililer ve AK Parti kadın kolları katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, salonda bulunan kadınlara bir hususu hatırlamak istediğini belirtti. Avcı, "Bu referandumun en büyük hedeflerinden biri de Türkiye'de istikrarın muhafazasıdır. İstikrar olmadığı zaman, belirsizlik olduğu zaman siyasette bir türbülansa girdiği zaman bundan en büyük zararı önce mutfak görür, bunu en önce kadınlar hisseder. Onun için istikrarın değerini^, siyasi öngörülebilirliğin değerini en iyi kadınlarımız bilir. Türkiye 15 yıldır istikrarlı bir hükümet tarafından idare ediliyor. Bu yeni düzenleme istikrarı kanadı altına almasına göredir. 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan belirsizliğin Türkiye'de nelere mal olduğunu hepimizin nasıl bir karamsarlık içinde olduğunu bütün Türkiye olarak ve o tarihte 7 Haziran seçimlerinde farklı oy kullananların bile 8 Haziran sabahı keşke şu seçim gelse de tekrar oy kullansak dediklerini ve sonra çok şükür 1 Kasım'da tekrar her şeyi toparlayıp istikrarın nasıl ilerlediğini hatırlıyorsunuz. Dolayısıyla bu seçimin, bu referandumun en önemli belirleyicisi aynı zamanda Türkiye'de istikrarı kalıcı hale getirmek Cumhurbaşkanlığı yürüme sistemiyle 5 yıllık istikrar dönemlerinin 5 yıllık istikrarın kararcısının sağlanmasıdır. İşin özü budur. Bunu da en iyi kadınlar bilir" dedi.

15 Temmuz gecesi Türkiye büyük bir badire atlattı

Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ise konuşmasında, Türkiye'nin yeni bir seçime gittiğini ve bugüne kadar AK Parti'nin 11 tane seçime girdiğini belirtti. Yalçın; "Hepsi kendi çapında önemliydi. Hepsinin çok büyük anlamı vardı. Ama benim gördüğüm 11 tane seçimi üst üste koyun, bu referandumu bir tarafa koyun. Hepsinin toplamından daha önemli bir süreç yaşıyoruz. O dönemlerde yani AK Parti'nin iktidarlığı döneminde gerçekten büyük badireler atlattık. Büyük saldırılara maruz kaldık. Cumhurbaşkanı seçim sürecinde diğer belediyelerde başka bir takım hadiseler oldu. Bütün bu süreçlerde halkımız sandıkta gereken tepkiyi ortaya koydu. Bunlar AK Parti'nin Türk siyasetinin geleceği için önemliydi. Ama bugün yaşadığımız referandum. Türkiye'nin geleceği için çok büyük anlam ifade ediyor. Bunun üzerinde biraz durmamız lazım. Yani oylarımız anayasa değişikliği bir tarafa bu referandum Türkiye'nin içinden geçtiği süreçte ne anlam ifade ediyor? Önemi nedir? Bildiğiniz gibi 15 temmuz gecesi Türkiye çok büyük bir badire atlattı. Bu sadece AK Parti, Tayyip Erdoğan'ı devirmeye yönelik bir darbe girişimi değildi. Türkiye'yi esir almaya dönük bir girişimdi ve halkımız bunu püskürttü. Ama bu tehlike ortadan kalkmadığı, bu sıkıntı ortadan kalkmadığı kuklayı yakaladık, kuklayla mücadele ediyoruz. Ama kuklacı yerinde duruyor. Onu kullanan idare, küresel güçler Türkiye'ye karşı hasmane tavır takınan bir irade var. Bu yerinde duruyor ve yeni hamlelerle Türkiye'yi sıkıntıya sokmaya çalışıyor. Şimdi bundan tamamen kurtulmak gerekiyor" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Kadın Kollarının hazırlamış olduğu 'Kadınlar Soruyor' adlı program gerçekleştirildi. Bakan Avcı ve Milletvekili Akdoğan, salonu dolduran kadınların soruları cevaplandırdılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nabi Avcı AK Parti Bilecik Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title