Haberler

Bakan Avcı'dan Öğrencilere 700 Kitap

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'ya öğrencilerin çiçek vermesi Bakan Avcı'nın öğrencileri sınıflarında ziyaret etmesi Bakan Avcı'nın öğrenciler Şevval Polat ile Fatma Zehra Yıldırım ile konuşması Bakan Avcı'nın öğrencilerle fotoğraf çektirmesi Bakan Avcı'nın öğrencinin...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'ya öğrencilerin çiçek vermesi

Bakan Avcı'nın öğrencileri sınıflarında ziyaret etmesi

Bakan Avcı'nın öğrenciler Şevval Polat ile Fatma Zehra Yıldırım ile konuşması

Bakan Avcı'nın öğrencilerle fotoğraf çektirmesi

Bakan Avcı'nın öğrencinin ayakkabısını bağalaması

Öğrenicinin İstiklal Marşı'nı okuması

Öğrencilerin Ankara havası eşliğinde oynamaları Bakan Avcı'dan Şanlıurfa'daki öğrencilere 700 kitap

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Şanlıurfa'dan kendisine mektupla ulaşarak öğrenim gördükleri okulun kütüphanesi için talepte bulunan öğrencileri ziyaret ederek, beraberinde getirdiği 700 kitabı okulun kütüphanesine hediye etti

ŞANLIURFA - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Şanlıurfa'dan kendisine mektupla ulaşarak öğrenim gördükleri okulun kütüphanesi için kitap talebinde bulunan öğrencilere ziyarette bulundu.

Avcı, sabah saatlerinde beraberindekilerle GAP Havalimanına geldi. Burada Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından karşılanan Avcı, daha sonra merkez Karaköprü ilçesindeki Narlı İlkokuluna geçti.

Bir süre önce kendisine mektup yazarak kitap talebinde bulunan 3. sınıf öğrencileri Şevval Polat ile Fatma Zehra Yıldırım'ı ders gördükleri sınıfta ziyaret eden Avcı, onlarla bir süre sohbet etti.

Okuldaki diğer öğrenci ve öğretmenlerle de görüşen Avcı, bir öğrencinin yaşını sorması üzerine esprili bir şekilde, "En zor yerden sordun" diyerek gülümsedi. Sohbet ettiği öğrencilerden birinin ayakkabısını da bağlayan Avcı, kendisi için hazırlanan gösteriyi izledi.

Bakan Avcı'nın okul kütüphanesine 700 kitap hediye ettiği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Zehra Şanlıurfa Nabi Avcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title