Haberler

Bakan Akif Çağatay Kılıç Milli Güreşçileri Kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olarak kürsüye çıkan serbest ve grekoromen güreşçileri tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olarak kürsüye çıkan serbest ve grekoromen güreşçileri tebrik etti.

Bakan Kılıç, müsabakaların ardından basına yaptığı açıklamada, güreşin artık güzel sinyaller vermeye başladığını belirterek, "Federasyonumuza, tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize, emeği geçenlere ve siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bugün burada yaşadığımız mutluluğu, daha üst seviyelerde yaşayacağız. Dün de söyledim gibi, güreşimiz artık güzel sinyaller vermeye başladı" dedi.

Güreş için her türlü desteği vereceklerinin altını çizen Bakan Kılıç, "Türk halkına daha büyük sevinçler armağan etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Takımlarımıza teşekkür ediyorum ve daha büyük başarılarda buluşmak üzere diyorum" ifadesini kullandı.

Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya ise uzun yıllardan sonra salona gelerek kendileriyle omuz omuza maç seyreden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Bu anlamda devletin de arkamızda olduğunu bilmek çok güzel. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız şampiyonayı birebir televizyondan takip etti, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Doğruyu söylemek gerekirse bir çıkış var, ama bu bizi tatmin etmedi. İnşallah takım klasmanında zirveye çıkmak için mücadele edeceğiz. Bakanlığımıza, milletvekillerimize, genel müdürlüğümüze, Milli Olimpiyat Komitesi'ne, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." - Taşkent

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title